Styresman Sanders väg 6 Bromma / Beckomberga
Bromma / Beckomberga

Styresman Sanders väg 6

Gaveltrea med balkong i lugnt läge och renoverat kök!

Såld

Gaveltrea med balkong i lugnt läge och renoverat kök!

Optimalt planerad lägenhet med utsikt mot grönområde och stora fönster i två väderstreck som skänker mycket ljus. Den moderna öppna planlösningen gör det möjligt att samtala med sällskapet samtidigt som ni står och lagar mat i det snyggt renoverade köket. Genomtänkt rumsfördelning med stora ytor för att gömma undan förvaring. En unik detalj med lägenheten är alla dolda förvaringsmöjligheter i köket. Nu kan ni slippa att ha onödiga kablar och köksutrustning framme och istället utnyttja arbetsytorna till att laga utsökt mat!

En av alla faciliteter med bostaden är den rymliga balkongen som har utsikt över vacker grönska. Här kan du njuta av solen hela förmiddagen! Möblerbar med såväl utemöbler samt grönskande växter. Här bor ni i ett lugnt och tryggt område som under de senaste åren utvecklats till en mycket populär stadsdel. För er som uppskattar naturen och möjligheten att kunna ta en promenad efter en lång arbetsdag är detta bostaden för er.

De som bor i Beckombergaområdet uppskattar området tack vare dess varierande arkitektur, härliga grönområden och lugna puls. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik med öppettider 07-23 alla dagar i veckan. På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro. Goda kommunikationer med busshållplats 150 meter från dörren som tar er vidare till Brommaplan på ca 5-7 minuter. I området finns även buss mot Vällingby C och ca 15 minuters promenad till tunnelbanans gröna linje. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk och Mälaren.

Kontakta gärna mig för mer information. Vi hörs!
Med vänliga hälsningar,
Linnea Ragnevad, 0709488899
Svenska Mäklarhuset Bromma

Visa mer
Slutpris

4 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.