Bromma / Mariehäll

Alpvägen 21

Fin 4:a med exklusiva materialval och balkong mot innergård

SÅLD

Fin 4:a med exklusiva materialval och balkong mot innergård

- Balkong i lugn läge mot innergård - Högt upp - Attraktivt gavelläge - Exklusiva materialval - Sällan till salu -

Nu saluförs en av områdets mest eftertraktade 4:or, högt upp i huset med stilsäker design och balkong mot innergården!

På 99 kvm erbjuds ett kvalitetskök från Marbodal i elegant utformning med stor matplats, ett luftigt vardagsrum, tre väldisponerade sovrum samt två eleganta badrum, ett inrett med badkar, tvättmaskin-och torktumlare samt ett med dusch. Balkongen ligger i anslutning till vardagsrummet och ger en magnifik vy över föreningens innergård. Den generösa kvadratmeterytan gör det möjligt att möblera med utegrupp, odlingslådor och växter.

Genomgående sober färgsättning i kombination med exklusiva materialval såsom vitlaserat ekparkettgolv vilket skapar den den perfekta balansen mellan stilsäkert och hemtrevligt. Sammanfattningsvis ett mycket kompromisslöst boende som är optimalt anpassat för såväl paret och den växande familjen!

Brf Travkusken är en välskött förening bestående av 115 lägenheter med ett stort parkeringsgarage under huset med 80 garageplatser, elbilsplatser och MC-parkering. Föreningen äger marken och har under de senaste åren genomfört kraftiga amorteringar och förhandlat om räntor vilket givit föreningen en mycket god ekonomisk status. Föreningen har även sänkt månadsavgifterna för de boende!

Här bor ni vid på lugn gata med ett perfekt läge mellan Mariehälls grönska, Bubbelparkens lekfullhet och Sundbybergs stadspuls. På insidan av huset finns en mysig innergård med lekplats för barnen, grillplats och växthus. Högre upp i backen finner ni BunMeatBun, Valentino och 24/7 gym! Från lägenheten är även det kort gångavstånd till Bällstaåns mysiga promenad-och joggingstråk, Marabouparken och Sundbyberg C. I Sundbyberg finns ett gediget utbud restauranger, mataffärer, systembolag och butiker. Där finner ni även alla tänkbara kommunikationsmedel såsom tvärbanan, tunnelbana, pendeltåg och bussar. Det är även lätt att ta sig mot Bromma flygplats eller Arlanda med flygbussarna.

Denna bostad kommer sällan ut på marknaden. Missa inte chansen!

Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare på 0709488899 för mer information.

Visa mer
Slutpris

6 250 000 kr

Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.