Spångavägen 18 1tr Bromma / Brommaplan
Bromma / Brommaplan

Spångavägen 18 1tr

Härlig gavellägenhet (möjlig 3:a) med närhet till Brommaplan!

Såld

Härlig gavellägenhet (möjlig 3:a) med närhet till Brommaplan!

Härlig gavel-tvåa med möjlighet att göra om till trea! Här bor ni i centralt läge med närhet till Brommaplan med all kommunikation och dagligvaruhandel. Bostaden har en mycket bra planlösning som går att ändra efter önskemål tack vare gavelläget med fönster i tre väderstreck. Köket är fräscht renoverat med smakfulla val så som vita skåpsluckor. Här finns diskmaskin, kyl/frys, gasspis och ugn. I köket finns gott om plats för ett matbord för 4-6pers. Möjlighet finns att öppna upp mot vardagsrummet. Badrummet är stambytt och erbjuder även tvättmaskin. Vardagsrummet är i dag rymligt och luftigt tack vare fönster i två väderstreck. Här finns även möjlighet att göra ett ytterligare sovrum. Sovrummet är vältilltaget och rymmer både dubbelsäng och garderober. Under 2014 spårades alla utanpåliggande elkablar in och dimbar spotlights sattes in i alla rum.
Brf Flossamattan 32 är stor förening med stora renoveringar gjorda i närtid. Föreningen har även 13 hyresrätter kvar vilket är en dold tillgång, samt 8 lokaler.

Mysigt område med koloniområde, grönområden och naturreservat (Judarskogens, kyrksjölöten), tunnelbanan på 400 meters avstånd och Brommaplan med matbutik, gym, restauranger, vårdcentral och apotek.

Varmt välkommen på visningarna!

Visa mer
Slutpris

2 565 000 kr

Ansvarig mäklare
Noomi Unéus

Noomi Unéus

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.