Gubbkärrsvägen 29G 3tr Bromma / Nockebyhov
Bromma / Nockebyhov

Gubbkärrsvägen 29G 3tr

Otroligt härlig 2:a i mysiga Nockebyhov med vackert burspråk!

Såld

Otroligt härlig 2:a i mysiga Nockebyhov med vackert burspråk!

Unikt tillfälle att köpa en oerhört smakfull renoverad 2:a i mysiga Nockebyhov med vackert burspråk! Här erbjuds en ljus genomgångslägenhet med fönster i två väderstreck och ett snyggt renoverat kök med grå skåpluckor, diskmaskin och bänkskiva i carrara marmor och stambytt påkostat renoverat badrum 2017. Lägenheten har ett rymligt kök med plats för stort matbord och gott om förvaring. I vardagsrummet ryms en soffgrupp och mediamöbler. Från vardagsrummet når du enkelt den mysiga balkongen. I härligt sydvästläge har ni balkongen mot innergården utan insyn från andra bostäder.

Föreningen har stambytt hela fastigheten 2017 och bergvärme är installerat. Föreningen har även tre stycken cykelförråd, bibliotek och motionsrum samt en innergård med grillplats.

Bostaden är belägen i mysiga Nockebyhov som erbjuder närhet till promenadstråk och bad i Mälaren, förskola och skola, Judarskogens naturreservat med fina promenadstråk invid sjön. God kommunikation i form av bussar som går mycket frekvent in mot Brommaplan, där ni enkelt tar tunnelbanans gröna linje in mot centrum. En kort promenad från lägenheten går även Nockebybanan som enkelt tar er till Alvik.

Hjärtligt välkommen på visning till denna optimala 2:a i perfekt läge!

Visa mer
Slutpris

3 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Noomi Unéus

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.