Beckomberga Allé 4 Bromma / Beckomberga
Bromma / Beckomberga

Beckomberga Allé 4

Välplanerad 2 rok med balkong i söderläge, högst upp!

Såld

Välplanerad 2 rok med balkong i söderläge, högst upp!

Välkommen till denna fantastiska 2:a som bjuder på en stor balkong i rakt söderläge, högst upp i huset. Bostaden präglas av stilrena materialval och har ett modernt kök i öppen planlösning till vardagsrummet, rymligt sovrum med stor garderob och snygga skjutdörrar, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt genomgående väldigt gott om förvaring. Här bor ni i en solid och stabil förening med god ekonomi, där bredband och tv är inkluderat i avgiften och där föreningen äger marken. Föreningen höjer avgifterna på samtliga bostäder (på grund av stigande räntor, hög inflation och ökade underhållskostnader) fr.o.m 2023-01-01. Den nya avgiften för denna bostad kommer att bli 4 442 kr/mån.

Beckombergaområdet uppskattas tack vare dess varierande arkitektur, härliga grönområden och lugna puls. Här finns närhet till flertalet förskolor & skolor, och bara ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik med öppettider 07-23 alla dagar i veckan. På kort promenadavstånd hittar du flera populära restauranger och caféer, däribland den hyllade Bromma Bistro. Läget ger er goda kommunikationer, med busshållplats 100 meter från dörren som tar er vidare till Brommaplan på ca. 5-7 minuter. I området finns även bussar mot Vällingby C, Sundbyberg och Spånga station. Gröna linjen nås med en 15 minuters promenad. Mycket barnvänligt område med närhet till Mälaren och många grönområden med trevliga promenadstråk.

Missa nu inte denna underbara bostad som måste upplevas på plats. Kontakta gärna mig för mer information och visning!
Med vänliga hälsningar,
Linnea Ragnevad, 0709488899
Svenska Mäklarhuset Bromma

Visa mer
Slutpris

3 000 000 kr

Ansvarig mäklare
Linnea Ragnevad

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.