Bromma / Annedal

Klas Klättermus Gata 5, 7 tr.

Svårslagen bostad som sällan är till salu!

Svårslagen bostad som sällan är till salu!

- Familjevänlig 5:a med kungsbalkong och magnifik vy över Bällstaån, Marabouparken & Sundbyberg -

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 119 kvm
  • Antal rum: 5 rum
  • Våning: 7 av 8, hiss finns
  • Avgift: 5 941 kr inkl. värme & VA (+ 210 kr/månad i obligatoriskt tillägg för bredband, kabel-TV och IP-telefoni + 433 kr för hushållsel)
  • Förening: Brf Linabergskajen
  • Byggnadsår: 2011
  • Område: Bromma / Annedal, Stockholm

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Inez Domé

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Klas Klättermus Gata 5, 7 tr.

- Familjevänlig 5:a med kungsbalkong och magnifik vy över Bällstaån, Marabouparken & Sundbyberg -

En av områdets mest eftertraktade 5:or är äntligen till salu! Längsmed Bällstaågatan finns nu en av få femrumslägenheter premiumläge högt upp i huset, vilket gör att tillfället att förvärva en liknande bostad väldigt sällan ges! Från den enorma kungsbalkongen finner ni en magnifik utsikt över småbåtarna, Marabouparken, Sundbyberg och Bällstaån som rinner förbi utanför. Sammanfattningsvis ett svårslaget läge!

Bostaden har fönster i tre väderstreck och är genomgående inredd med en ljus färgsättning och enhetliga materialval vilket skapar både en elegant och ombonad känsla. Otroligt väldisponerade kvadratmeter med utrymme för såväl matsalsmöblemang och soffgrupp i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Vidare erbjuder bostaden fyra väldisponerade sovrum, två helkaklade badrum varav ett med tvättmaskin, torktumlare och badkar och det andra med dusch. Exceptionellt goda förvaringsmöjligheter tack vare två klädkammare, flertalet garderober och ett separat källarförråd.

Brf Linabergskajen är en välskött förening bestående av fyra bostadshus, fyra lokaler och ett stort parkeringsgarage. Föreningen äger marken. Under de senaste åren har föreningen omförhandlat räntor på lån och genomfört kraftiga amorteringar vilket givit föreningen en mycket god ekonomisk status.

Här bor ni vid en lugn återvändsgata utan störande trafik och har på baksidan av huset mysig innergård med lekplats för barnen. Kort gångavstånd till Sundbyberg C med närhet till både Signalfabriken med butiker och restauranger samt Landsvägen som ligger runt hörnet och erbjuder bra service med restauranger, träning, mataffärer, systembolag. Där finner ni även alla tänkbara kommunikationsmedel såsom tvärbanan, tunnelbana, pendeltåg och bussar. Det är även lätt att ta sig mot Bromma flygplats eller Arlanda med flygbussarna.

Denna bostad måste upplevas på plats. Hjärtligt välkomna på visning!

Balkong

Enastående kungsbalkong om ca 16 kvm med magnifik vy över Bällstaån, småbåtshamnen, Marabouparken och Sundbyberg! Här kan ni njuta av solen från soluppgång till lunch. Den generösa kvadratmeterytan gör det möjligt att möblera med flera utegrupper, grill, odlingslådor och växter.

Visa mer

Fasad

Välkommen till Klas Klättermus gata 5!

Visa mer

Förening

Här bor ni i en skötsam förening som äger marken, amorterar flitigt på lånen, har kort kö till garageplatserna och snabb fiber-uppkoppling.

Visa mer

Närområde

Här bor ni i ett tryggt och barnvänligt område med flertalet förskolor, skolor och lekparken i närheten av bostaden. På kort gångavstånd från lägenheten finner ni Marabouparken, Bällstaån samt ett stort utbud av restauranger. Vid Sundbyberg C finns flertalet affärer samt all tänkbar kommunikation såsom tvärbana, t-bana, pendeltåg och bussar. Välkomna till ett härligt område att trivas i!

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Annedal är en helt ny stadsdel som ligger invid Stockholmsgränsen till Sundbyberg. Annedal innefattar över 2 500 bostäder totalt. Första inflyttningarna skedde under 2011 och stadsdelen innefattar nu bl.a. skola, förskolor, parker, aktivitetsplatser för både juniorer och seniorer, restauranger, affärer och butiker. I augusti 2014 öppnade Mariehällsskolan med årskurserna F-6. En helt ny, modern stadsdel har skapats med allt en sådan skall innehålla. Och mer därtill! Dessutom ligger Sundbybergs Centrum inom gångavstånd och där finns en uppsjö av mysiga restauranger, caféer, pubar och shopping.

Kommunikation

Från Annedal tar ni er enkelt med Buss 113 som tar er vidare mot Sundbyberg och Solna eller till tunnelbanans gröna linje vid Islandstorget. Kort gångavstånd till Tvärbanans Solnagren, som går från Sickla via Alvik till Sundbyberg och Solna Station. Pendeltåg, Tvärbana och bussar finns i Sundbyberg. Nu har även Kistagrenen börjat byggas och en hållplats kommer finnas inom gångavstånd vid Annedals västra ände.

Närservice

Annedal har idag två närbutiker (Ica och Direkten), flertalet restauranger - allt ifrån vår egen storfavorit MGL Sushi (som enligt oss har Stockholms bästa sushi) till medelhavsrestaurangen Taverna Bravo och allt däremellan. Under vardagarna besöks området av Foodtrucks vid Mariehällstorget (bl.a. bageri-foodtrucks på helgerna). Här finns även tandläkare, thaimassage och solarier. På kort gångavstånd från Annedal finns shoppinggallerian Bromma Blocks i den gamla hangaren invid Bromma flygplats. Bromma Blocks består av 25 000 kvm shopping i 3 plan, ca 80 butiker i en spännande mix, delikatesshall, caféer och restauranger samt garageplatser under mark. Här finns allt från Coop Stormarknad, Stadium och Jula till blomsteraffär och leksaksaffär.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.