Bromma / Beckomberga

Beckombergavägen 215

Välplanerad 2rok med balkong i söderläge - högst upp i huset!

Välplanerad 2rok med balkong i söderläge - högst upp i huset!

Stor och fin 2:a med en härligt stor balkong med sol större delen av dagen, högst upp i huset, måste upplevas på plata! Trevlig social planlösning som enkelt går att möblera med både en stor soffgrupp och ett matbord i anslutning till köket. Stilrena materialval så som vita skåpluckor och svart bänkskiva. Stort sovrum med gott om förvaringsmöjligheter samt ett separat förråd beläget på vindsplan. Stabil förening som äger marken. Föreningen har p-platser som hyrs för 400kr/ mån.

De som bor i Beckomberga uppskattar området mest tack vare dess härliga grönområden och lugna puls. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik med öppetider 07-23 alla dagar i veckan. På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade Bromma Bistro som är en förstklassig Bistro. Goda kommunikationer med busshållplats nära bostaden som tar er vidare till Brommaplan på ca 5-7 minuter. I området finns även buss mot Vällingby C och närmaste tunnelbanestation vid Islandstorget ligger ca 10 minuters promenad bort. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk och Mälaren.

Hör gärna av dig för mer information och visning!
Mvh, Linnea Ragnevad 0709488899
Svenska Mäklarhuset Bromma

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 63 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 5 av 5, hiss finns
  • Avgift: 3 944 kr inkl. värme & kallvatten, kabel-TV och bredband.
  • Förening: Brf Tilia
  • Byggnadsår: 2013-2014
  • Område: Bromma / Beckomberga, Stockholm

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Beckombergavägen 215

BILDER

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Beckomberga är ett lugnt och grönt område som är perfekt för alla, inte minst barnfamiljer. Detta tack vare det stora utbudet av förskolor, skolor, daghem och parker.
Med vackra miljöer, äppelträd, skogsbackar och alléer är Beckomberga platsen för dig som vill bo nära naturen, bara 20 minuter med bil från Stockholms city. Nära till underbara restaurangen "Bromma bistro" längs med spångavägen. Inom området finns även två välsorterade matbutiker med öppettider från 07-22 varje dag. Här ligger även ett nyöppnat gym, simhall och underbara Klockhusparken, perfekt för picknickar.

Kommunikation

I området går bussarna 113,115,117 frekvent för enkel transport till bl.a. Sundbyberg, Solna, Vällingby och Brommaplan.
Närmsta tunnelbanestation är Råcksta, här ifrån tar det ca 25 min till T-centralen.
Mer info finns på sl.se

Närservice

Serviceutbudet i området är även det mycket bra i korsningen Spångavägen/Bällstavägen (ca 500 m från lägenheten) ligger en ICA-butik med öppettider från 7 till 23. I området finns en restaurang, pizzerior och thaikiosk. Vid Ängby Torg finns ytterligare butiker. Vid Brommaplan finns all tänkbar service såsom apotek, systembolag, banker, restauranger, träningscenter, vårdcentral, närakut mm. Vid Bromma flygplats finns mycket bra shopping med Bromma Blocks. Vällingby Centrum med deras stora utbud av butiker ligger inom en radie på ca 2,5 km.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.