Holbergsgatan 34 Bromma / Blackeberg
Bromma / Blackeberg

Holbergsgatan 34

Charmig och ljus 3 rok med balkong i västerläge!

Såld

Charmig och ljus 3 rok med balkong i västerläge!

Varmt välkomna till denna charmiga genomgående 3rok med balkong där ni kan njuta av solen från eftermiddag till sen kväll. Planlösningen erbjuder ett väl tilltaget vardagsrum, två stora sovrum med gott om förvaring varav ett med klädkammare, charmigt kök med gott om förvaring samt intilliggande matplats som ger möjlighet för ett större middagssällskap, och ett helkaklat badrum som renoverades i samband med stambytet. Genomgående goda förvaringsmöjligheter i lägenheten samt två separata förråd. Fiber är även indraget i lägenheten.

Brf Smålänningen 3 är en välskött förening som har solid ekonomi och låg skuldsättning per kvadratmeter boarea. Njut av att bo med endast några minuters promenad till tunnelbana, samt närhet till vacker natur och grönska. Väldigt familjevänligt område med närhet till vårdcentral, BVC, öppna förskolor, förskolor, grundskolor, fina lekparker med plaskdamm, 4H gården, vackra stränder och skogar. Kort och gott ett av Blackebergs bästa lägen!

Kontakta gärna mig för mer information och visning!
Mvh, Linnea Ragnevad, 0709488899
Svenska Mäklarhuset Bromma

Visa mer
Slutpris

3 200 000 kr

Ansvarig mäklare
Linnea Ragnevad

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.