Såld lägenhet på Galonvägen 11 3tr i Bromma / Riksby
Bromma / Riksby

Galonvägen 11 3tr

Högst upp mot innergård med balkong i söderläge!

Såld

Högst upp mot innergård med balkong i söderläge!

Mycket fräsch och smakfull gaveltvåa med balkong i rakt söderläge mot innergård! Här bor ni i en trygg, äldre och otroligt stabil förening med både låg avgift och låg belåning. Badrum och kök är renoverade på mycket smakfullt sätt. Badrummet erbjuder dusch, handfat med kommod, badrumsskåp, wc och handdukstork. Köket erbjuder goda arbetsytor och plats för matbord för 4-6 personer. Sovrummet är rymligt och har plats för både stor dubbelsäng med sänggavel och flera större garderober. Vardagsrummet är ljust och luftigt och härifrån nås balkongen som ligger i fritt söderläge mot den lummiga lugna innergården. Hall med plats för upphängning och förvaring, längre in i lägenheten finns en större klädkammare. Alla innerdörrar är ommålade i harmonisk grön-grå nyans med svarta dörrbeslag som passar till det vitlaserade parkettgolvet i hela lägenheten.

Stor och extremt stabil förening med expedition och mycket fräsch tvättstuga. En utav Brommas bästa föreningar med en låg belåning på endast 2394kr/kvm och har funnits sedan 40-talet.

Området omges av fina grönområden med närhet till fina promenadstråk och motionsspår vid t.ex. Judarns Naturreservat och Lillsjön.
Centralt läge vid Abrahamsberg eller Brommaplan som erbjuder goda kommunikationer och all tänkbar närservice.

Varmt välkomna!

Visa mer
Slutpris

3 220 000 kr

Ansvarig mäklare

Noomi Unéus

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.