Bromma / Nockebyhov

Gubbkärrsvägen 29E 3tr

Trevlig 1:a i mysiga Nockebyhov med vackert burspråk!

Till salu

Trevlig 1:a i mysiga Nockebyhov med vackert burspråk!

Trevlig 1:a i mysiga Nockebyhov! Här erbjuds en ljus genomgångslägenhet med fönster i två väderstreck och ett rejält kök med fint burspråk och härlig utsikt över Bromma. Lägenheten har ett rymligt kök med plats för stort matbord och gott om förvaring. I hallen finns både klädkammare, linneskåp och städskåp. I allrummet ryms både sängdel och soffgrupp. I härligt väst-läge har ni balkongen i högt läge mot innergården utan insyn från andra bostäder.

Föreningen har stambytt hela fastigheten 2017 och bergvärme är installerat. Föreningen har även tre stycken cykelförråd, bibliotek och motionsrum samt en innergård med grillplats.
Till bostaden hör ett mycket generöst förråd på vinden på ca 10kvm golvyta med snedtak.

Bostaden är belägen i mysiga Nockebyhov som erbjuder närhet till promenadstråk och bad i Mälaren, förskola och skola, Judarskogens naturreservat med fina promenadstråk invid sjön. God kommunikation i form av bussar som går mycket frekvent in mot Brommaplan, där ni enkelt tar tunnelbanans gröna linje in mot centrum. En kort promenad från lägenheten går även Nockebybanan som enkelt tar er till Alvik.

Hjärtligt välkommen på visning till denna optimala 1:a i perfekt läge!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 47 kvm
  • Antal rum: 1 rum
  • Våning: 3 av 4, hiss finns, Mindre hiss för 1-2personer.
  • Avgift: 3 107 kr inkl. värme, VA & kabel-TV (basutbud) (+obligatoriskt tillägg för bredband om 119 kr/mån).
  • FÖRENING: Brf Koppartältet
  • Byggnadsår: 1950
  • Område: Bromma / Nockebyhov, Stockholm
COVID-19
Utgångspris

2 150 000 kr

21 Sep 17:00 - 17:30
Anmälan krävs! Boka tid via knappen "Boka här" på mäklarens hemsida.
Ansvarig mäklare

Noomi Unéus

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum som rymmer både sovdel och en stor soffgrupp. Från vardagsrummet når du enkelt lägenhetens trevliga balkong som är belägen helt utan insyn mot grönskande innergård. Vardagsrummet har ett välbevarat parkettgolv i original, tapetserade väggar.

COVID-19
Visa mer

Balkong

Härligt balkong i högt läge mot innergården med perfekt väst-läge. Här kan ni njuta av många soltimmar utan insyn från någon annan bostad.

Visa mer

Kök

Mycket charmigt originalkök från 50-talet som erbjuder god plats för stort matbord för 4-6 personer. Det vackra burspråket skänker ett härligt ljusinsläpp till lägenheten och fin utsikt över Bromma. Här erbjuds kyl/frys, mikrovågsugn, spis och ugn.

Visa mer

Badrum

Nyrenoverat och stambytt (2017) badrum. Här erbjuds kakel på väggarna och klinker på golvet med golvvärme. Här finns även wc, handfat, badkar och vädringsfönster.

Visa mer

Hall

När du gått in genom dörren möts du av en luftig och ljus inbjudande hall med plats för ytterkläder. Till vänster finner du lägenhetens mycket trevliga och generösa kök. På golvet finns en välbevarad kolmårdsmarmor i original. I hallen finns även garderob, städskåp och en rymlig klädkammare som rymmer mycket förvaring.

Visa mer

Förening

Föreningen har stambytt fastigheten 2017 och bergvärme är installerat, föreningen har även tre stycken cykelförråd, bibliotek, motionsrum och härlig baksida med grillplats och studsmatta. Till bostaden hör ett generöst förråd en trappa upp på vinden på ca 10kvm i golvyta med snedtak i källaren.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

I närområdet finns Mälarens underbara strandlinje med badplatser, båtklubbar och promenadstråk. Här finns även vacker natur i Judarskogens Naturreservat kring Judarnsjön, Ängbybadet med vattenrutschkana, strand- och bryggbad och servering. Inom gångavstånd ligger också Nockebyhovsskolan med skolklasser från F-3. Förskolor runt om i området tex. på Gubbkärrsvägen och Tyska Bottens väg.

Kommunikation

Inom bekvämt gångavstånd går bussar, dels från Gubbkärrsvägen och dels från Drottningholmsvägen, vidare mot Brommaplan där tunnelbanans gröna linje tar vid eller ut mot Mälaröarna. Även 12:ans spårvagn finns inom gångavstånd från Nockeby kyrkväg invid S:t Birgitta kyrka och tar er snabbt till Alvik.

Närservice

I området har ni även en mycket uppskattad matvarubutik, Garpes, som är specialiserad på kött och deli, Nockebyhovs blommor intill och på Dalgången finns en thairestaurang. Några minuter från området har ni Nockeby torg som erbjuder mästerbagaren Håkan Johanssons Nockeby Bageri, Engströms närlivs och Nockeby blomsterhandel mm.

Parkering

I området finns det boendeparkering (taxa 5) längs med gatorna. Taxa 5 – 300 kr/månad eller 20 kr/dygn.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.