Gubbkärrsvägen 29E 3tr Bromma / Nockebyhov
Bromma / Nockebyhov

Gubbkärrsvägen 29E 3tr

Trevlig 1:a (möjlig tvåa) i mysiga Nockebyhov med vackert burspråk!

Såld

Trevlig 1:a (möjlig tvåa) i mysiga Nockebyhov med vackert burspråk!

Trevlig 1:a (möjlig tvåa) i mysiga Nockebyhov! Här erbjuds en ljus genomgångslägenhet med fönster i två väderstreck och ett rejält kök med fint burspråk och härlig utsikt över Bromma. Lägenheten har ett rymligt kök med plats för stort matbord och gott om förvaring. I hallen finns både klädkammare, linneskåp och städskåp. I allrummet ryms både sängdel och soffgrupp. I härligt väst-läge har ni balkongen i högt läge mot innergården utan insyn från andra bostäder.

Möjlighet finns att flytta kök (efter godkännande från föreningen) till klädkammaren och på så vis göra köket till sovrum.

Föreningen har stambytt hela fastigheten 2017 och bergvärme är installerat. Föreningen har även tre stycken cykelförråd, bibliotek och motionsrum samt en innergård med grillplats.
Till bostaden hör ett mycket generöst förråd på vinden på ca 10kvm golvyta med snedtak.

Bostaden är belägen i mysiga Nockebyhov som erbjuder närhet till promenadstråk och bad i Mälaren, förskola och skola, Judarskogens naturreservat med fina promenadstråk invid sjön. God kommunikation i form av bussar som går mycket frekvent in mot Brommaplan, där ni enkelt tar tunnelbanans gröna linje in mot centrum. En kort promenad från lägenheten går även Nockebybanan som enkelt tar er till Alvik.

Hjärtligt välkommen på visning till denna optimala 1:a i perfekt läge!

Visa mer
Slutpris

2 300 000 kr

Ansvarig mäklare
Noomi Unéus

Noomi Unéus

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.