Beckomberga Allé 13 Bromma / Beckomberga
Bromma / Beckomberga

Beckomberga Allé 13

Högt belägen gavelfyra i Beckombergas bästa läge

Såld

Högt belägen gavelfyra i Beckombergas bästa läge

Nu är en av Beckombergas större fyror till salu i en omtyckt och välskött förening med stark ekonomi.

Exklusiv fyra med genomgående påkostade materialval i hög kvalitet. Stor balkong med sol både under morgonen och kvällen. Här bor ni ljust och insynsfritt med fönster i två väderstreck och himlen som närmsta granne.

Genomgående mycket fina och ljusa ytskikt med generös takhöjd, stora fönsterpartier, vackra fönsterbrädor i grå kalksten och gott om förvaring i flertalet garderober bakom skjutdörrar och ett separat källarförråd. Tre väl tilltagna sovrum med harmonisk känsla och gott om utrymme för möblemang. Köket är välplanerat med fina materialval som bland annat marmorbänkskiva och avfallskvarn. Köket är luftigt med plats för ett matbord med flera sittande. Vardagsrummet är i öppen planlösnings med köket och tilltaget för möblering med stor soffgrupp. Vackert ljusinsläpp från flera väderstreck, samt en trevlig öppen social känsla som genomsyrar hela bostaden!

Vacker och påkostad fastighet som stod klar för inflyttning i början av 2017.
Riksbyggens Brf Vingården är ett omtalat projekt i Beckomberga och föreningen erbjuder verkligen det lilla extra för sina medlemmar. Här finns varmgarage med en tvättplats för bilen som nås direkt via hissen i trapphuset, cykelförråd och mycket, mycket mer. Föreningen innehar bergvärme vilket kommer ha en stor positiv inverkan på föreningens ekonomi. Föreningen har även en lokal som heter Orangeriet som är utrustat med kök, wc, soffa, projektor, ljudanläggning, bord, stolar, grill mm. Brf Vingården har även friköpt tomt!

De som bor i Beckomberga uppskattar området tack vare dess varierande arkitektur, härliga grönområden och lugna puls. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik med öppettider 07-23 alla dagar i veckan. På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro. Goda kommunikationer med busshållplats 150 meter från dörren som tar er vidare till Brommaplan på ca 5-7 minuter. I området finns även buss mot Vällingby C och ca 15 minuters promenad till tunnelbanans gröna linje. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk och Mälaren.

Kontakta mig gärna om du har några frågor eller är intresserade av bostaden!

Visa mer
Slutpris

5 750 000 kr

Ansvarig mäklare
Linnea Ragnevad

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.