Stagneliusvägen 42 Kungsholmen - Fredhäll
Kungsholmen - Fredhäll

Stagneliusvägen 42

Möjlig minitvåa med balkong i grönskande Fredhäll

Såld

Möjlig minitvåa med balkong i grönskande Fredhäll

Varmt välkommen till denna mysiga etta i grönskande Fredhäll. Rymligt kök utan insyn, vardagsrum med utgång till den mysiga balkongen samt gott om förvaringsmöjligheter. Här finns chans att sätta sin egen prägel och går även att bygga om till en liten tvåa. Rymlig balkong med sol stora delar av dagen. Belägen i lugna Fredhäll med några minuters promenad till T-bana. Bara ett par minuter till härligt bad i Mälaren. Välskött förening med god ekonomi. Tillhörande förråd beläget på källarplan.

Fredhäll har den fantastiska kombinationen av närhet till både natur och stadspuls! I nära anslutning har du har ni lummiga Fredhällsparken och runt hörnet har ni populära Fredhällsklipporna för de som gillar sol och bad. I närområdet har ni utomhustennisbana, promenad- och löpspår, restauranger och affärer. Bra kommunikationer med både tunnelbana och buss som tar er till Fridhemsplan och City på några få minuter.

Kontakta gärna mig för mer information och visning!
Med vänliga hälsningar, Linnea Ragnevad 0709488899
Svenska Mäklarhuset

Visa mer
Slutpris

3 270 000 kr

Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.