Beckomberga Allé 13 Bromma / Beckomberga
Bromma / Beckomberga

Beckomberga Allé 13

Såld

ÄNTLIGEN är en av Beckombergas häftigaste lägenheter till salu i en omtyckt och välskött förening med stark ekonomi. Mycket stilfullt inredd 3:a högst upp med en magnifik terrass med både morgon och kvällssol! Här bor ni både ljust och insynsskyddat med närhet till förskolor, skolor, matbutiker, kommunikationer & grönområden.

Genomgående mycket fina och påkostade ljusa ytskikt med parkettgolv, generös takhöjd, stora fönsterpartier, vackra fönsterbrädor i grå kalksten och gott om förvaring i klädkammare. Två rymliga sovrum med harmonisk känsla och gott om utrymme för möblemang. Köket är välplanerat och luftigt med öppen och social planlösning med vardagsrummet och vidare ut till terrassen. Vackert ljusinsläpp från tre väderstreck, samt en trevlig öppen social känsla som genomsyrar hela lägenheten.

Vacker och påkostad fastighet som stod klar för inflyttning i början av 2017.
Riksbyggens Brf Vingården är ett omtalat projekt i Beckomberga och föreningen erbjuder verkligen det lilla extra för sina medlemmar med orangeri, stor terrass på innergården, odlingslotter, lekplats, cykelhus för förvaring och verkstad för den som vill meka med sin cykel. Här finns också garage som nås direkt via hissen i trapphuset. Föreningen innehar bergvärme vilket kommer ha en stor positiv inverkan på föreningens ekonomi. Brf Vingården har även friköpt tomt!

De som bor i Beckombergaområdet uppskattar området tack vare dess varierande arkitektur, härliga grönområden och lugna puls. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik med öppettider 07-23 alla dagar i veckan. På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro. Goda kommunikationer med busshållplats 150 meter från dörren som tar er vidare till Brommaplan på ca 5-7 minuter. I området finns även buss mot Vällingby C och ca 15 minuters promenad till tunnelbanans gröna linje. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk och Mälaren.

Kontakta gärna mig för mer information och visning. Vi hörs!
Med vänliga hälsningar,
Linnea Ragnevad, 0709488899
Svenska Mäklarhuset Bromma

Visa mer
Slutpris

6 150 000 kr

Ansvarig mäklare
Linnea Ragnevad

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.