Adolfsbergsvägen 26 Bromma / Mariehäll
Bromma / Mariehäll

Adolfsbergsvägen 26

Nyrenoverad 3rok med balkong i söderläge - högst upp!

Såld

Nyrenoverad 3rok med balkong i söderläge - högst upp!

- Nyrenoverad - Högst upp i huset - Balkong i söderläge - Fungerande öppen spis - Högt i tak - Vacker fiskbensparkett - Fönster i tre väderstreck - Föreningen äger marken - Kort avstånd till Sundbybergs C -

Äntligen får jag presentera denna underbara 3rok, högst upp i huset med öppen spis och stor balkong i söderläge!

I denna bostad nås charmen i den trevliga öppna spisen och fiskbensparketten i vardagsrummet. Trevlig insynsskyddad balkong med sol under hela dagen med ett insynsskyddat lummigt läge, två stora sovrum med gott om ljus och förvaringsmöjligheter. Nyrenoverat kök (2021) med fina materialval, stort vardagsrum anpassat för att umgås många, samt den öppna spisen som förhöjer mysfaktorn.

Brf Fredriksberg 1 äger marken och är en välskött förening med tvättstuga, cykelförråd och mysig gård. Här bor ni med ett perfekt läge mellan Mariehälls grönska och Sundbybergs stadspuls. Närhet till förskolor och skolor, perfekt för familjen. Från lägenheten är även det kort gångavstånd till Bällstaåns mysiga promenad-och joggingstråk, Marabouparken och Bromma Blocks med ett komplett serviceutbud. Närmsta tvärbana ligger vid Bällsta Bro som endast är 5 minuter från porten. I Sundbyberg som också ligger på bekvämt gångavstånd finner ni även alla tänkbara kommunikationsmedel såsom tunnelbana, pendeltåg och bussar.

Denna bostad måste upplevas på plats!
Hjärtligt välkommen att kontakta mig för mer information.
Med vänlig hälsning
Linnea Ragnevad, 0709488899,
Svenska Mäklarhuset Bromma

Visa mer
Slutpris

4 000 000 kr

Ansvarig mäklare
Linnea Ragnevad

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.