Bromma / Beckomberga

Söderberga Allé 21

Välplanerad 2rok med inglasad balkong i väst-läge!

Välplanerad 2rok med inglasad balkong i väst-läge!

Varmt välkomna till denna otroligt välplanerade 2:a. Bostaden som ligger i ett lugnt läge i fastigheten med mysig inglasad balkong som vetter i väst mot den mysiga innergården. Helkaklat badrum med tvättmaskin, stort sovrum samt vardagsrum och kök i en öppen planlösning. Bostaden är genomgående i väldigt bra skick, stor och solid förening med god ekonomi.

Fastigheten är belägen i ett lugnt och familjärt område med närlivs, skola, dagis och sporthall. I Söderberga har du alla förutsättning för en lugn och trevlig tillvaro. På endast 350 meters avstånd hittar du Ica Söderberga och även Beckomberga vårdcentral precis runt knuten. Närhet till grönområden och Kyrksjön för trevliga promenader ute i det fria. Promenadavstånd till tunnelbanan samt direkt närhet till bussförbindelser. Du tar dig från lägenheten till City på ca 30 minuter, andra alternativ i närheten är Bromma Blocks köpcentrum med sitt breda utbud alternativt Vällingby Centrum.

Kontakta mig gärna för mer information om bostaden och området.
Med vänlig hälsningar, Linnea Ragnevad 0709488899
Svenska mäklarhuset Bromma

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Boarea: 49.5 kvm
 • Antal rum: 2 rum
 • Våning: 2 av 4
 • Avgift: 3 356 kr inkl. värme, VA, digital-TV och bredband.
 • Förening: Brf Söderberga Allé
 • Byggnadsår: 1999
 • Område: Bromma / Beckomberga, Stockholm

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Söderberga Allé 21

 • Öppen planlösning
 • Stabil förening
 • Inglasad balkong i västläge
 • Optimalt läge

Vardagsrum

Ljust och fräscht vardagsrum tack vare generöst ljusinsläpp från hörnfönster. Plats för större soffgrupp samt kontorsmöbel med mer. Ljust nytapetserade väggar samt ett snyggt parkettgolv.

Visa mer

Balkong

Underbar balkong i västläge med trevlig omgivning med föreningens innergård. Här får du plats med ett mindre matbord för trevliga stunder i solen. Sol större delen av dagen från lunch fram till kväll.

Visa mer

Kök

Öppet kök med gott om förvaring och smarta arbetsytor. Vita skåpsluckor med bänkskiva i laminat. Utrustat med kyl & frys (nya från 2021), diskmaskin (ny från 2021), ugn samt spis med ugn och fläkt. I köket finns även en integrerad diskmaskin. Plats för ett matbord för 4-5 personer.

Visa mer

Sovrum

Ljust tapetserat sovrum med parkettgolv i härligt gavelläge med hörnfönster. Utrymme för stor dubbelsäng, nattduksbord samt förvaringsmöbel.

Visa mer

Klädkammare

Generös klädkammare med väldigt goda förvaringsmöjligheter. Här får du plats med otroligt mycket kläder samt annat passande.

Visa mer

Badrum

Helkaklat och fräsch badrum i ljusa färger inrett med dusch med glasvägg, toalett samt handfat och tvättmaskin. Spegel med avlastigningsyta ovanför handfat.

Visa mer

Hall

Smart planerad hall med gott om förvaring och möjligheter till avhängning. Ljust nytapetserade väggar samt klinkergolv.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
49.5 m²
Våning
2 av 4
Andel i förening
0,58822 %

Föreningen

Namn
Brf Söderberga Allé
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
127 lägenheter samt 2 lokaler
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Föreningens mark upplåts med tomträtt som löper till 2025.
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Föreningen godkänner delat ägandeskap, men ägare förväntas bo i föreningen om inte gällande styrelse har fått och accepterad annan förklaring.
Överlåtelseavgift
1 190 kr
Pantsättningsavgift
476 kr
Allmänt om föreningen
Brf Söderberga Allé är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1998 och består av 127 st bostadsrättslägenheter och 2 lokaler. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen har tomträtt som löper till 2025. Gemensamma utrymmen: - Föreningen har 2 tvättstugor i port 23 med 4 tvättmaskiner i varje. I den ena tvättstugan finns även tvättmaskin för grovtvätt. - Föreningen har även en övernattningslägenhet som kan hyras samt bastu som kan bokas kostnadsfritt. Här finns även cykel- och barnvagnsförvaring.
Information om månadsavgiften
inkl. värme, VA, digital-TV och bredband.
Tv och Bredband
- Kabel-TV och bredband levereras av Canal Digital AB och Ownit. Kabel-TV och bredband ingår i avgiften.
Parkering
Garage-och parkeringsplatser: - Föreningen äger 51 st parkeringsplatser som kostar 392:-/mån och 50 st garageplatser som kostar 690:-/mån. Det finns även platser för moped/MC. Fyra laddstolpar till elbilar finns. I dagsläget är alla laddstolpar uthyrda, men vid flera elbilar kommer utomhusplatserna bli poolplatser fram tills att föreningen får installera flera laddstolpar. - Stockholm stad har ett byggprojekt på gång, men det är oklart om och när det kommer igång. Om/när det börjar kommer föreningen att förlora hela den bortre parkeringen och de flesta utomhusplatser.
Övrigt
- Föreningen har ett gemensamt elavtal där debitering sker efter faktiskt förbrukning. Du som medlem faktureras per kvartal via samma avi som månadsavgiften. - Föreningen följer hyreslagen och tillåter andrahandsuthyrning om skäl finns. Uthyrning kan beviljas efter skriftlig ansökan till styrelsen. - Förråd finns på vinden och/eller i källare och de är ca 9 m²/st. Eget lås står medlemmen själv för. - Ekonomisk förvaltare är Fasteko. - Besök gärna föreningens hemsida: http://soderberga.se/.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Genomförda renoveringar-och underhållsarbeten: 2012: Spolning av samtliga lägenheter på entréplan (alla lägenheter förutom 2 st.) 2012: Spolning av gårdsbrunnar. 2012: Putsen utanför tvättstugor gjordes om. 2012: Våningsplanen belags med polish. 2012: Inoljning av 4 uteplatser. 2012: Tidsstyrning installerad i gårdspassage vid port 23. 2012: Garageuppvärmning reparerad. 2013: Följdes upp och genomfördes brister som tagits upp i fastighetsbesiktningen. 2013: Reviderades den långsiktiga underhållsplanen. 2017: Spoling av balkonger 2019: Installerat laddstolpar för elbil 2019: IMD i alla lägenheter 2019: Installation av bergvärme Kommande renoveringar-och underhållsarbeten: - Föreningen kommer under hösten 2021 att byta gemensamma dörrlås där medlemmar blir erbjudna att byta låset i egen lägenhetsdörr till ett förmånlig pris. Nytt system är ILoq. - Under våren kommer våra hissar moderniseras då produktion av reservdelar har slutat på föreningens nuvarande hissar. Detta medför att för varje port kommer hissen vara avstängd under en 3 veckors period. Föreningen kommer även att byta två torkskåp och två torktumlare i en av tvättstugorna (kontrollerat 2021-10-12).

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
1999
Uppvärmning
Bergvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Mekanisk, till- och frånluft
Hiss
Nej

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
2 300 kr/år
Försäkring
2 000 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
4 300 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
3 personer
Kommentar
Notera att driftkostnader endast är uppskattade och kan variera.
Energideklaration
Utförd 2021-11-06
Energiklass
D
DATUM FÖR ENERGIDEKLARATION
2021-11-06

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.