Adolfsbergsvägen 24 1tr Bromma / Mariehäll
Bromma / Mariehäll

Adolfsbergsvägen 24 1tr

Äntligen en gavelfyra med fungerande öppen spis och balkong i söderläge!

Såld

Äntligen en gavelfyra med fungerande öppen spis och balkong i söderläge!

Äntligen en välplanerad fyra med både fungerande öppen spis, balkong och gavelläge!
Vardagsrummet erbjuder generösa ytor, en härlig öppen spis, dubbeldörrar med utgång till balkong samt den bevarade fiskbensparketten. Invid vardagsrummet finns den mysiga balkongen med sol under hela dagen. Bostaden har tre generösa sovrum, gäst-wc samt badrum. Badrummet är stambytt, har golvvärme och förberett för tvättmaskin. Köket har flertalet vackra originaldetaljer och erbjuder god plats för 4-6 personer. En otroligt trevlig bostad att växa i. Då bostaden är belägen på endast en halv trappa upp är den enkel att nå från entrén.

I bostaden föreligger ett visst renoveringsbehov där potentialen är stor för att sätta sin egen prägel och på så vis skapa ett trevligt hem att bo i.

Brf Fredriksberg 1 äger marken och är en välskött förening med tvättstuga, cykelförråd och mysig gård. Här bor ni med ett perfekt läge mellan Mariehälls grönska och Sundbybergs stadspuls. Närhet till förskolor och skolor, perfekt för familjen. Perfekta området för barnfamiljen! Nyligen öppnade Adolfsbergsskolan upp på samma gata för årskurs F-6.
I huset finns även förskola - ett populärt föräldrarkooperativ. Ett stenkast bort nås lekpark med plaskdamm.

Till bostaden finns ett förråd i källaren.

Från lägenheten är det även kort gångavstånd till Bällstaåns mysiga promenad-och joggingstråk, Marabouparken och Bromma Blocks med ett komplett serviceutbud. Närmsta tvärbana ligger vid Bällsta Bro som endast är 5 minuter från porten. I Sundbyberg som också ligger på bekvämt gångavstånd finner ni även alla tänkbara kommunikationsmedel såsom tunnelbana, pendeltåg och bussar.

Missa inte denna möjlighet till ett riktigt bra boende!
Varmt välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

4 550 000 kr

Ansvarig mäklare
Noomi Unéus

Noomi Unéus

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.