Björketorpsvägen 7 4tr Bromma / Norra Ängby
Bromma / Norra Ängby

Björketorpsvägen 7 4tr

Ljus gavel-fyra högt upp i huset med dubbla balkonger!

Såld

Ljus gavel-fyra högt upp i huset med dubbla balkonger!

Välkomna till denna trevliga fyra med dubbla balkonger högt upp i huset!
Genomgående ekparkett och generöst med förvaringsmöjligheter. Ett nytt hem att stortrivas i med gångavstånd till T-banan och naturnära område. Smart planerad lägenhet med rikligt ljusinsläpp tack vare gavelläget. Genomgående fina materialval med modernt kök i vit kulör och mycket praktiskt badrum med badkar, dusch, torktumlare och tvättmaskin. Till lägenheten hör ett källarförråd på ca 5 kvm.

Brf Ängby Backe är en stabil förening med god ekonomi. Föreningen äger garageplatser som ligger i direkt anslutning till lägenheten med hiss. Du finner både cykelförråd samt barnvagnsrum i fastigheten på entreplan.

Här bor du med ett attraktivt läge i perfekt kombination av närhet till shopping, innerstaden och livsmedelsaffärer samt rekreations miljöer i gröna Bromma. Gångavstånd till tunnelbanan där även Hemköp och annan närservice finns. Här finns gott om fritids, skolor och lekplatser i området. Här har du även ett kort avstånd till Kaananbadet och Grimstaskogen.

Varmt välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

4 230 000 kr

Ansvarig mäklare

Noomi Unéus

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.