Bromma / Norra Ängby

Björketorpsvägen 7 4tr

Ljus gavel-fyra högt upp i huset med dubbla balkonger!

SÅLD

Ljus gavel-fyra högt upp i huset med dubbla balkonger!

Välkomna till denna trevliga fyra med dubbla balkonger högt upp i huset!
Genomgående ekparkett och generöst med förvaringsmöjligheter. Ett nytt hem att stortrivas i med gångavstånd till T-banan och naturnära område. Smart planerad lägenhet med rikligt ljusinsläpp tack vare gavelläget. Genomgående fina materialval med modernt kök i vit kulör och mycket praktiskt badrum med badkar, dusch, torktumlare och tvättmaskin. Till lägenheten hör ett källarförråd på ca 5 kvm.

Brf Ängby Backe är en stabil förening med god ekonomi. Föreningen äger garageplatser som ligger i direkt anslutning till lägenheten med hiss. Du finner både cykelförråd samt barnvagnsrum i fastigheten på entreplan.

Här bor du med ett attraktivt läge i perfekt kombination av närhet till shopping, innerstaden och livsmedelsaffärer samt rekreations miljöer i gröna Bromma. Gångavstånd till tunnelbanan där även Hemköp och annan närservice finns. Här finns gott om fritids, skolor och lekplatser i området. Här har du även ett kort avstånd till Kaananbadet och Grimstaskogen.

Varmt välkomna på visning!

Visa mer
COVID-19
Slutpris

4 230 000 kr

Ansvarig mäklare

Noomi Unéus

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.