Bromma / Nockebyhov

Gubbkärrsvägen 29Q 3tr

Trevlig 2:a i mysiga Nockebyhov med vackert burspråk!

SÅLD

Trevlig 2:a i mysiga Nockebyhov med vackert burspråk!

Trevlig 2:a i mysiga Nockebyhov med vackert burspråk! Här erbjuds en ljus genomgångslägenhet med fönster i två väderstreck och ett ljust kök och stambytt påkostat renoverat badrum 2017. Lägenheten har ett rymligt kök med plats för stort matbord och gott om förvaring. I vardagsrummet ryms en soffgrupp och har utgång mot balkongen. I härligt söderläge har ni balkongen mot innergården utan insyn från andra bostäder. Bostaden har ljuddämpande glas i alla rum och att det är persienner till alla fönster.

Föreningen har stambytt hela fastigheten 2017 och bergvärme är installerat. Föreningen har även tre stycken cykelförråd, bibliotek och motionsrum samt en innergård med grillplats.
Till bostaden hör ett generöst förråd på ca 8kvm i källaren.

Bostaden är belägen i mysiga Nockebyhov som erbjuder närhet till promenadstråk och bad i Mälaren, förskola och skola, Judarskogens naturreservat med fina promenadstråk invid sjön. God kommunikation i form av bussar som går mycket frekvent in mot Brommaplan, där ni enkelt tar tunnelbanans gröna linje in mot centrum. En kort promenad från lägenheten går även Nockebybanan som enkelt tar er till Alvik.

Hjärtligt välkommen på visning till denna optimala 2:a i perfekt läge!

Visa mer
COVID-19
Slutpris

3 360 000 kr

Ansvarig mäklare

Noomi Unéus

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.