Bromma / Ulvsunda

Norrbyvägen 14, 1 tr.

Yteffektiv 2:a med närhet till bra kommunikationer!

Yteffektiv 2:a med närhet till bra kommunikationer!

- Kvadratsmart 2:a - Stort kök i toppskick - Fönster i två väderstreck - Busshållplats utanför husknuten -

Det är med glädje jag vill presentera denna kvadratsmarta 2:a belägen i natursköna Ulvsunda. Lägenheten har ett modernt kök med full utrustning och gott om plats för stor matplats, ett helkaklat badrum och yteffektivt vardagsrum och sovrum. Genomgående fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och en väl tilltagen takhöjd vilket skapar en känsla av rymd och luftighet!

Här bor du i en välskött förening med trevliga grannar. Busshållplatsen ligger runt husknuten och nås på mindre än 1 minut. Med bussen tar du dig till Brommaplan på ca 6 minuter och har 10 minuter till Solna C. Från lägenheten är det även gångavstånd till tvärbanan (hållplats Johannesfred), Huvudsta (över bron) och Sundbyberg C.

Missa inte denna fullpoängare!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 34 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 1 av 3
  • Avgift: 3 111 kr inkl. värme & VA.
  • FÖRENING: Brf Filaren 3
  • Byggnadsår: 1940, Ombyggnad 1975
  • Område: Bromma / Ulvsunda, Stockholm
COVID-19

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Inez Domé

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Bostaden

- Kvadratsmart 2:a - Stort kök i toppskick - Fönster i två väderstreck - Busshållplats utanför husknuten -

Fasad

Välkommen till Norrbyvägen 14!

Visa mer

Närområde

COVID-19
Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Både sommar- och vintertid erbjuder Johannesfred och Ulvsunda en mycket trevlig strandpromenad längs med Ulvsundasjön. Under sommaren finns här flertalet badplatser och vacker grönska. På vintern åker man långfärdsskridskor eller skidor på isen. Denna strandpromenad leder senare fram till anrika Ulvsunda Slott. I området ligger också Johannesfreds båtklubb.

I närhet ligger även Bromma Blocks som öppnade sommaren 2010 med 25 000 kvm shopping i 3 plan, ca 80 butiker i en spännande mix, delikatesshall, caféer och restauranger, parkeringar och garageplatser. Kort och gott allt man kan önska sig av ett köpcentrum!

Kommunikation

Intill lägenheten finns mycket bra bussförbindelser som går både till tunnelbana i Alvik, Stora Mossen, Brommaplan, Solna och Sundbyberg. I Solna och Sundbyberg finns även pendeltåg.

Inom området finns även en tvärbanestation som tar dig vidare till Alvik (där tunnelbanans gröna linje ansluter) och vidare till Liljeholmen. Åt andra hållet tar tvärbanan dig snabbt och smidigt till Sundbyberg och vidare till Solna C .

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.