Bromma / Beckomberga

Beckomberga ängsväg 4

Stilren trea med balkong om 14 kvm i söderläge!

SÅLD

Stilren trea med balkong om 14 kvm i söderläge!

Varmt välkomna till denna fantastiskt trevliga trea om 72 kvm! Här erbjuds en genomgående hög materialstandard, ett härligt ljusinsläpp samt stora panoramafönster. Njut av många mysiga stunder på bostadens fantastiska balkong om ca 14 kvm i underbart söderläge. Med större del av balkongen inglasad och en del utan kan man verkligen njuta av det bästa av två världar! Trevlig och solid förening med p-platser tillgängliga och härlig innergård. Nära till grönområden, kommunikationer och matbutik.

Bostaden har genomgående ljusa väggar samt ett fint parkettgolv. Stora fönster och 3 (!) utgångar till balkongen skänker hela lägenheten ett härligt ljus och får den att kännas luftig. Modernt och stilsäkert kök med rostfria vitvaror samt ett helkaklat badrum med hög standard. Hela fastigheten innehar god ljudisolering vilket ger er lugn och ro och samtliga fönster i lägenheten är energiglas vilket ger en behaglig temperatur när solen ligger på.

Kompromisslöst boende i trevliga Brf Lindarnas Park som har god ekonomi och direkt tillgång till p-platser. Beckomberga är ett område som vuxit fram det senaste åren och nu verkligen satt sig på kartan. Området präglas av sin lugna puls med närhet till många grönområden, samtidigt som det endast är 5 minuters bussfärd bort från Brommaplan med all tänkbar service och kommunikationer. Därifrån tar ni er vidare till Stockholm C på ca 15 minuter. I området ligger även flera skolor & förskolor, populära restauranger & caféer samt matbutiker.

Varmt välkommen på visning!
För mer information om bostaden, föreningen och området får ni mer än gärna höra av er till mig!
Med vänliga hälsningar, Linnea Ragnevad, 0709488899

Visa mer
Slutpris

4 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.