Bromma / Traneberg

Sareksvägen 14

Perfekt bostad med låg avgift och fräscha ytskikt nära tunnelbanan!

Till salu

Perfekt bostad med låg avgift och fräscha ytskikt nära tunnelbanan!

Av säljaren Accepterat pris! Välkommen till denna smart planerade tvåa. Genomgående fräscha materialval, genomgående golvvärme samt ett bra ljusinsläpp från två väderstreck. Lägenheten har ett mycket fräscht kök med smart och öppen lösning. Optimalt läge med gångavstånd till tunnelbana samt mataffärer med mer.

Kort gångavstånd till Alviks Torg med tunnelbana, tvärbana och bussar. På Alviks Torg finns även all tänkbar närservice i form av bl.a. matvarubutik, caféer, restauranger, flertalet gym, SALKhallen och banker. Vid Tranebergsplan som ligger precis runt knuten finns bl.a. närköp, vårdcentral och apotek.

Brf Nasafjäll 3 är en liten och välskött förening med 1 hyresrätt kvar som dolt kapital. Dessutom finns en lokal som inbringar hyresintäkter. Inga avgiftsförändringar i dagsläget.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 33 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 0 av 3
  • Avgift: 1 972 kr inkl. värme & VA (+ obligatoriskt tillägg om 165 kr gällande bredband).
  • Förening: Brf Nasafjäll 3
  • Byggnadsår: 1939
  • Område: Bromma / Traneberg, Stockholm
Accepterat pris

2 500 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Noomi Unéus

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Sareksvägen 14

Enligt lägenhetsregistret anges bostaden som 1rok men nyttjas idag som 2 rok.

Hall

Välkomnande hall med klinkergolv och plats för avhängning.

Visa mer

Vardagsrum

Smart planerat vardagsrum med plats för soffa samt mediamöbel och TV. Vitmålat samt en snygg kakelvägg i grått med en naturlig plats för TV. Ljusinsläpp från insynsskyddade fönster i söderläge. Infällda spotlights i taket.

Visa mer

Kök

Trevligt kök med gott om förvaringsmöjligheter samt arbetsytor. Köket är utrustat med induktionshäll, fläkt, ugn samt integrerad diskmaskin och kyl & frys. Köket är väldigt smakfullt inrett med ljusa skåpsluckor samt en ljus bänkskiva med en matchande vägg i ljusa stennyanser.

Visa mer

Sovrum

Oerhört effektivt sovrum med plats för en dubbelsäng samt förvaring för kläder tack vare en platsbyggd garderob. Vitmålade väggar med en matchande fondvägg i betong. Sovrummet har en skjutdörr vilket gör att inga ytor i vare sig hallen eller sovrummet går till spillo. Här finns även yta för arbetsplats.

Visa mer

Badrum

Ljust badrum med vitt kakel i stora horisontala partier med ljust mosaikgolv. Utrustat med glasväggar till duschen, toalett, kommod samt spegelskåp med förvaring.

Visa mer

Förening

Stabil förening med en hyresrätt kvar som dold tillgång. På samma våning som bostaden finns även förråd sam tvättstuga.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Det är inte bara de utmärkta kommunikationerna och servicen som gör området unikt. Det sjönära läget intill Mälaren erbjuder avkopplande promenadstråk, utegym, svalkande bad och vacker miljö. På restaurang Sjöpaviljongen kan man, förutom förstklassig mat, även njuta av den fantastiska utsikten över vattnet.

HISTORIA:
Marken som nu omfattar stadsdelen Traneberg tillhörde Ulvsunda slott och köptes in av staden 1904. Söder om det nuvarande bostadsområdet Minneberg låg ett torp där värdshuset Traneberg drevs på 1700-talet av krögaren Bengt Trana, vilket antagligen gett stadsdelen dess namn. Torpet revs 1937 då Svartviksvägen drogs fram. Inom stadsdelen finns två äldre gårdar; Tranebergs gård som fick sitt nuvarande utseende vid en ombyggnad i början av 1800-talet och Johannelunds gård från slutet av 1700-talet.

Kommunikation

Goda kommunikationer med ca 10 minuters promenad till Alviks Torg eller buss 114. Med Tunnelbanan tar ca 13 minuter till City och med bil ca 10 minuter.

Tvärbanan avgår från Alvik till Sickla i ena riktningen och till Sundbyberg och Solna i den andra.
Även till Bromma flygplats tar man sig enkelt med buss direkt från Alviks Torg.

Även Bromma flygplats tar man sig enkelt till med buss direkt från Alviks Torg. Flygbussar till Arlanda avgår såväl från Brommaplan som S:t Eriksplan, endast några hållplatser med Tunnelbanan från Alviks Torg.

Närservice

Alviks Torg erbjuder ett brett utbud av butiker, hälsa och inredning. Service i form av kemtvätt, frisör, postservice och bank samt en bred flora av restauranger för alla smaker. Att Alvik Torg är populärt märks tydlig med en blandning av nya trendiga varumärken som Joe & the Juice samt äldre klassiska inslag som Sjöpaviljongen.

Flertalet attraktiva promenadstråk, motionsspår och badplatser finns utmed vackra Mälaren.

I området finns ett flertal förskolor och även grundskolor. För den som gillar träning finns både SATS och World Class i närheten.

Parkering

I området finns det boendeparkering (taxa 4) längs med gatorna till en kostnad av 500 kr/månad.

Övrigt

Alvik fungerar som en av knutpunkterna för kommunikationer i Bromma och Västerort; här finns en av Nockebybanans ändhållplatser samt en bussterminal och ett torg med all närservice.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.