Beckombergavägen 216 Bromma / Beckomberga
Bromma / Beckomberga

Beckombergavägen 216

Välplanerad 4rok med uteplats i söderläge, huskänsla!

Såld

Välplanerad 4rok med uteplats i söderläge, huskänsla!

I skyddat läge finner ni denna härliga lägenhet som genomgående erbjuder en hög standard. Bostaden präglas av ett fint ljusinsläpp, flera sovrum, två badrum och en fantastisk uteplats och gräsmatta i söderläge. Plats för stora sällskap i vardagsrum och kök, samt väldigt gott om förvaring via flertalet garderober och en stor klädkammare. Otroligt solid och populär Brf med god trivselkänsla. Här finns direkt tillgång till parkeringsplatser, cykelförråd samt barnvagnsförråd på entréplan. Närhet till skolor, förskolor, matbutiker och restauranger. Både buss- och tunnelbaneförbindelser ligger inom kort gångavstånd och ni har grönskan runt knuten.

Beckombergaområdet har vuxit fram under de senaste åren och står nu helt färdigställt. De som bor här uppskattar området tack vare dess varierande arkitektur, härliga grönområden och lugna puls. Närhet till flertalet förskolor, skolor och bara ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik med öppettider 07-23 alla dagar i veckan. På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro. Goda kommunikationer med busshållplats nära som tar er vidare till Brommaplan, Vällingby C eller Sundbyberg och det är ca 15 minuters promenadavstånd till Islandstorget. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk och till Ängbybadet vid Mälaren.

Kontakta mig gärna om du har några frågor eller är intresserad av bostaden!
Mvh, Linnea Ragnevad
Svenska Mäklarhuset Bromma

Visa mer
Slutpris

5 450 000 kr

Ansvarig mäklare
Linnea Ragnevad

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.