Kvarnbacksvägen 69 3tr Bromma / Riksby
Bromma / Riksby

Kvarnbacksvägen 69 3tr

Fräsch trea i gavelläge med balkong i sydväst högst upp i huset!

Såld

Fräsch trea i gavelläge med balkong i sydväst högst upp i huset!

Missa inte denna smakfullt renoverade och väldisponerade 3:a med balkong i soligt sydvästläge och i grönskande omgivning högst upp i huset! Hall med avhängning, ljusa väggar. Det stilfullt renoverade (2005) köket har kyl/frys, diskmaskin, stilfulla luckor med ek och är öppet mot matplatsen. Renoverat (2008) badrum med dusch, tvättmaskin, handfat och vädringsfönster. Vardagsrum med mycket fin original stavparkett, ljusa väggar samt utgång till balkongen. Balkongen högst upp i huset ligger i perfekt läge med sol större delen av dagen och kvällen. Sovrum 1 med stavparkett och grå väggar. Sovrum 2 ligger intill sovrum 1 och passar utmärkt som barnrum för den som önskar. Samtliga fönster byttes till isolerande ljudglas 2010.

Brf Norrby är en stor och stabil förening som bildades redan 1946 och har egen expedition. Med låg belåning (1912 kr/kvm), låg avgift där bredband (fiber) ingår. En av Brommas bästa föreningar!

Här bor ni nära fin natur kring Lillsjön och grönområden kring Iris koloniområde, men samtidigt på kort gångavstånd till kommunikationer med buss på gatan utanför och tunnelbana inom kort gångavstånd (Brommaplan eller Abrahamsberg). Vid Brommaplan finns även god närservice med matvarubutiker, restauranger, systembolag, bensinmack, banker m.m.

Varmt välkomna att anmäla intresse!

Visa mer
Slutpris

4 030 000 kr

Ansvarig mäklare
Noomi Unéus

Noomi Unéus

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.