Såld lägenhet på Stenkullavägen 54 i Stora Essingen
Stora Essingen

Stenkullavägen 54

Fantastiskt ljus hörntvåa med balkong i söderläge högst upp i huset!

Såld

Fantastiskt ljus hörntvåa med balkong i söderläge högst upp i huset!

Med eftertraktat läge på Stora Essingen ligger denna fantastiskt trevliga och välplanerade 2:a om 61 kvm med högt fritt hörnläge och en stor balkong i bästa solläge! Lägenheten karaktäriseras av genomgående vitpigmenterade furutiljor, generösa fönsterpartier i två väderstreck och ett strålande ljus i samtliga rum. Härliga sociala ytor då kök ligger i öppen planlösning mot vardagsrum. Tre fönster i två olika väderstreck samt helt fritt läge och utgång till balkong ger en atmosfär utöver det vanliga. Markiser över samtliga fönster och balkong. Köket är smakfullt renoverat i lantlig stil och sobert grå toner samt erbjuder inbyggd ugn, inbyggd mikro, diskmaskin samt köksö. Gott om plats för rejäl soffgrupp samt matbord för större sällskap. Sovrummet är lättmöblerat och rymmer såväl dubbelsäng som arbetsbord. En generöst tilltagen klädkammare ger suverän förvaring. Stort badrum med tvättmaskin och vädringsfönster!

Stora Essingen är en lugn oas i staden med många promenadstråk, flertalet badbryggor och lekplatser. Mycket goda kommunikationer knyter an ön till stan. Tvärbanan med anslutning till tunnelbana i Alvik och Liljeholmen samt 1:an och 56:ans buss. Livet är enkelt på ön med matbutik och bageri med gångavstånd samt gym, post, skräddare, kemtvätt, blomsterbutik och flera caféer och restauranger som finns nära till hands.

Här bor ni på ett bra läge på ön- nära torget med bussar samt med badrocksavstånd till vattnet och populära badplatser i en mycket välskött förening med ordnad ekonomi. Tack vare föreningens goda ekonomi så har bostaden en låg avgift.

Varmt välkomna till denna trivsamma tvårummare högt belägen och som bjuder på såväl funktion som känsla!
Hör gärna av dig för mer information och visning.
Med vänliga hälsningar,
Linnea Ragnevad, 0709488899

Visa mer
Slutpris

4 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.