Beckomberga ängsväg 49 Bromma / Beckomberga
Bromma / Beckomberga

Beckomberga ängsväg 49

3:a högst upp med balkong i söderläge och milsvid utsikt!

Såld

3:a högst upp med balkong i söderläge och milsvid utsikt!

Välkommen till denna toppmoderna lägenhet som genomgående erbjuder en väldigt hög standard. Bostaden präglas av ett genomgående ljusinsläpp, två sovrum och en fantastisk balkong i söderläge (sol större delen av dagen). Plats för stora sällskap i vardagsrum och kök, samt väldigt gott om förvaring via flertalet garderober samt tillhörande vindsförråd. Bostaden är belägen högst upp i huset vilket bjuder in till en fantastisk milsvid utsikt, en riktigt pärla! Närhet till skolor, förskolor, matbutiker och restauranger. Både buss och tunnelbaneförbindelser ligger inom kort gångavstånd och ni har grönskan runt knuten.

De som bor i Beckomberga uppskattar området tack vare dess varierande arkitektur, härliga grönområden och lugna puls. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik med öppettider 07-23 alla dagar i veckan. På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro samt restaurang Astrids som både serverar lunch och middag . Goda kommunikationer med busshållplats endast några minuters gång från dörren som tar er vidare till Brommaplan på ca 10-12 minuter. I området finns även buss mot Vällingby C och ca 10 minuters promenad till tunnelbanans gröna linje. I området går bussarna 113,115,117 frekvent för enkel transport till bl.a. Sundbyberg, Solna, Vällingby och Brommaplan. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk och Mälaren.

Denna bostad måste upplevas på plats. Kontakta gärna mig för mer information och visning!
Med vänlig hälsning,
Linnea Ragnevad, 0709488899
Svenska Mäklarhuset Bromma

Visa mer
Slutpris

4 550 000 kr

Ansvarig mäklare
Linnea Ragnevad

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.