Bromma / Beckomberga

Beckomberga ängsväg 6

Fantastisk 4rok med balkong högst upp i huset!

SÅLD

Fantastisk 4rok med balkong högst upp i huset!

Varmt välkomna till denna välplanerade 4:a som präglas av ett härligt ljusinsläpp, smakfulla materialval och en underbar balkong om ca 14 kvm med tre utgångar, högst upp i huset! Här bor ni i en solid och trevlig förening med god ekonomi i lummiga Beckomberga. Nära till kommunikationer, matbutiker och service. I närheten ligger flera grönområden med trevliga promenadstråk.

Social halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum, både badrum & WC, tre väl tilltagna sovrum, varav master bedroom med utgång till den underbara balkongen, samt ytterligare två rymliga och ljusa sovrum. Fräscht kök med induktionshäll samt goda förvaringsmöjligheter och stor balkong i soligt läge. Här bor ni i ett ljust gavelläge på lugn gata. Därtill får ni ett genomgående ljusinsläpp, fint parkettgolv, och en harmonisk känsla! Samtliga sovrumsväggar är ljudisolerade för att skapa lugn och ro. Till bostaden hör även ett vindsförråd.

Beckombergaområdet har vuxit fram under de senaste åren och står nu helt färdigställt. De som bor här uppskattar området tack vare dess varierande arkitektur, härliga grönområden och lugna puls. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik med öppettider 07-23 alla dagar i veckan. På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro samt restaurang Astrids som både serverar lunch och middag . Goda kommunikationer med busshållplats endast några minuters gång från dörren som tar er vidare till Brommaplan på ca 10-12 minuter. I området finns även buss mot Vällingby C och ca 10 minuters promenad till tunnelbanans gröna linje. I området går bussarna 113,115,117 frekvent för enkel transport till bl.a. Sundbyberg, Solna, Vällingby och Brommaplan. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk och Mälaren.

Kontakta mäklaren för mer information om bostaden, föreningen och området!

Visa mer
Slutpris

5 160 000 kr

Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.