Bromma / Norra Ängby

Björketorpsvägen 17

Gavel-fyra högt upp i huset med dubbla balkonger!

BUDGIVNING PÅGÅR

Gavel-fyra högt upp i huset med dubbla balkonger!

Välkomna till denna trevliga fyra med dubbla balkonger omgiven av grönska! Genomgående ekparkett och generöst med förvaringsmöjligheter. Ett nytt hem att stortrivas i med gångavstånd till T-banan och naturnära område.

Smart planerad lägenhet med rikligt ljusinsläpp tack vare gavelläget. Genomgående fina materialval med tre väl tilltagna sovrum, modernt kök i vit kulör och mycket praktiskt badrum med badkar, dusch, torktumlare och tvättmaskin samt ytterligare en separat wc. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Brf Ängby Backe är en stabil förening med god ekonomi. Föreningen äger garageplatser som ligger i direkt anslutning till lägenheten med hiss. Du finner både cykelförråd samt barnvagnsrum i fastigheten.

Här bor du med ett attraktivt läge i perfekt kombination av närhet till shopping, innerstaden och livsmedelsaffärer samt rekreations miljöer i gröna Bromma. Gångavstånd till tunnelbanan där även Hemköp och annan närservice finns. Här finns gott om fritids, skolor och lekplatser i området. Här har du även ett kort avstånd till Kaananbadet och Grimstaskogen.

Kontakta gärna mig för mer information och visning!
Mvh, Linnea Ragnevad
Svenska Mäklarhuset Bromma

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 96 kvm
  • Antal rum: 4 rum
  • Våning: 3 av 6, hiss finns
  • Avgift: 5 188 kr inkl. värme & VA.
  • FÖRENING: Brf Ängby Backe
  • Byggnadsår: 2009
  • Område: Bromma / Norra Ängby, Stockholm
COVID-19
Högsta BUD

3 995 000 kr

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Balkong 1

Mycket härlig och generös balkong med utsikt mot grönska, helt utan insyn! Perfekt frukostbalkong med sol på förmiddagen. Balkongen är placerad mellan kök och vardagsrum vilket gör att man kan nyttja den optimalt.

COVID-19
Visa mer

Kök

Smakfullt kök i vit kulör med öppen planlösning mot vardagsrum. Här finns allt ni kan tänkas behöva såsom; fullskalig kyl, fullskalig frys, häll, ugn, diskmaskin, dubbel diskho, skafferi och mycket förvaring i form av köksskåp.

Visa mer

Vardagsrum

Mycket generöst vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp tack vare gavelläget. Här ryms både en större soffgrupp och köksbord. Bostaden har en social planlösning där det är öppet mellan kök och vardagsrum. Här når ni också bostadens stora balkong som har en underbar kvällssol.

Visa mer

Sovrum 1

Sovrum 1 är det större sovrummet som rymmer dubbelsäng och har en trevlig balkong med sol på förmiddagen. Gott om förvaringsmöjligheter.

Visa mer

Balkong 2

Den andra balkongen är belägen i väst vilket ger en underbar kvällssol att njuta av. Balkongen nås bostadens större sovrum.

Visa mer

Sovrum 2

Sovrum 2 är beläget på gaveln i bostaden. Intill rummet finner en mindre klädkammare. Rummet har ljust målade väggar och ekparkett.

Visa mer

Sovrum 3

Sovrummet nås från hallen och har en inbygg garderob. Här ryms både säng och skrivbord för den som önskar. Passar perfekt som gästrum, barnrum eller kontor!

Visa mer

Wc

Wc'n nås enkelt från hallen och är försedd med handfat och wc. Golvet är en klinker och väggarna är målade i vit kulör.

Visa mer

Hall

Hallen är försedd med säkerhetsdörr. På höger sida om entrén finns plats för ytterkläder samt garderober för ytterligare förvaring. Här nås enkelt både gäst-wc och badrum. Ljust målade väggar och en praktisk grå sten på golvet.

Visa mer

Förening

Mycket stabil förening med god ekonomi. Föreningen har garage där det för närvarande inte är någon kö.

Visa mer

Planritning2D

Visa mer

Närområde

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

HISTORIA
Norra Ängby är Stockholms största sammanhängande småstugeområde byggt på den mark som en gång tillhörde Stora Ängby gård. Stora Ängby slott, som ligger på platsen för en äldre bondby, är stadsdelens äldsta byggnad. Huvudbyggnaden är sannolikt uppförd på 1690-talet för legationssekreteraren Baltzar Ehrenstople. Stadsplaneförslaget för Norra Ängby presenterades 1930. De första husen var inflyttningsklara sommaren 1930. Husen uppfördes genom självbyggeri som administrerades av fastighetskontorets småstugebyrå. Det kostade omkring 10 000 kronor att bygga ett 1 ½-planshus vid 1930-talets början. Marken uppläts med tomträtt av staden. Egnahemsavdelningens chefsarkitekt Edvin Engström med medarbetare utarbetade typritningar till husen och alla husens delar prefabricerades och levererades i färdiga element av bland annat Svenska Trähus. Staden bidrog med en grovplanerad tomt, handböcker för byggandet, en instruktör och utlåning av specialverktyg. De centrala delarna runt Stora Ängby slott byggdes först och här uppfördes 1 ½-planshus. I en krans däromkring byggdes sedan enplanshus. Utmed Egilsvägen och i de norra delarna byggdes tvåplanshus. Hustyperna grupperades så att ett kvarter eller en gatusträckning fick ett enhetligt utseende. Några kvarter närmast Kyrksjön uppläts för större villor i två plan uppförda av byggmästare. På 1950-talet utvidgades området västerut och här uppfördes även några radhus. Norra Ängby är utpekat som ett område av riksintresse för kulturminnesvården, vilket innebär att det bedöms ha så höga kulturvärden att det är av vikt för hela landet.

Kommunikation

Tunnelbanans Gröna linje har tre hållplatser i anslutning till Norra Ängby, Åkeshov i den östra delen, Ängbyplan i mitten och Islandstorget i den västra delen. I området går även flertalet bussar för enkel transport till bl.a. Sundbyberg, Spånga och Solna.

Närservice

Norra Ängby är det idylliska småhusområdet som har allt man kan önska sig. Från naturskyddsområdet runt Kyrksjön, tunnelbaneförbindelse, idrottsplats och Simhall till mataffär vid Ängby Torg samt parklek och fritidsgård med 4H-gård och stor lekpark vid Björklunds hage. Här finns också flera skolor och förskolor. Överlag växlar villabebyggelsen med större och mindre skogspartier som utgör utmärkta lekplatser för barnen.

Här finns det lokala fotbollslaget Ängby IF med fotbollslag för alla åldrar och hemmaplan på Ängby IP, här finns simhallen med simskola och tävlingssim, gymnastikhall, Äppelvikens Ridskola vid Åkeshovs slott m.m.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.