Björketorpsvägen 17 Bromma / Norra Ängby
Bromma / Norra Ängby

Björketorpsvägen 17

Gavel-fyra högt upp i huset med dubbla balkonger!

Såld

Gavel-fyra högt upp i huset med dubbla balkonger!

Välkomna till denna trevliga fyra med dubbla balkonger omgiven av grönska! Genomgående ekparkett och generöst med förvaringsmöjligheter. Ett nytt hem att stortrivas i med gångavstånd till T-banan och naturnära område.

Smart planerad lägenhet med rikligt ljusinsläpp tack vare gavelläget. Genomgående fina materialval med tre väl tilltagna sovrum, modernt kök i vit kulör och mycket praktiskt badrum med badkar, dusch, torktumlare och tvättmaskin samt ytterligare en separat wc. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Brf Ängby Backe är en stabil förening med god ekonomi. Föreningen äger garageplatser som ligger i direkt anslutning till lägenheten med hiss. Du finner både cykelförråd samt barnvagnsrum i fastigheten.

Här bor du med ett attraktivt läge i perfekt kombination av närhet till shopping, innerstaden och livsmedelsaffärer samt rekreations miljöer i gröna Bromma. Gångavstånd till tunnelbanan där även Hemköp och annan närservice finns. Här finns gott om fritids, skolor och lekplatser i området. Här har du även ett kort avstånd till Kaananbadet och Grimstaskogen.

Kontakta gärna mig för mer information och visning!
Mvh, Linnea Ragnevad
Svenska Mäklarhuset Bromma

Visa mer
Slutpris

4 570 000 kr

Ansvarig mäklare
Linnea Ragnevad

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.