Bromma / Beckomberga

Beckomberga Ängsväg 22

Välplanerad 4rok med stor balkong i söderläge!

SÅLD

Välplanerad 4rok med stor balkong i söderläge!

Välkomna till denna fantastiska 4:a som bjuder in till ett kompromisslöst boende i toppmodernt utförande. Både badrum & WC, tre väl tilltagna sovrum, kök med goda förvaringsmöjligheter och stor balkong i soligt läge. Här bor ni i ett ljust gavelläge på lugn gata. Därtill får ni ett genomgående ljusinsläpp och harmonisk känsla! Belägen i en välskött förening med god ekonomi. Föreningen har även ett Orangeri att nyttja helt utan kostnad, som är väldigt uppskattat av föreningens medlemmar! Nära till förskolor, skolor, matbutiker, kommunikationer & grönområden.

Beckombergaområdet har vuxit fram under de senaste åren och står nu helt färdigställt. De som bor här uppskattar området tack vare dess varierande arkitektur, härliga grönområden och lugna puls. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik med öppettider 07-23 alla dagar i veckan. På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro samt restaurang Astrids som både serverar lunch och middag . Goda kommunikationer med busshållplats endast några minuters gång från dörren som tar er vidare till Brommaplan på ca 10-12 minuter. I området finns även buss mot Vällingby C och ca 10 minuters promenad till tunnelbanans gröna linje. I området går bussarna 113,115,117 frekvent för enkel transport till bl.a. Sundbyberg, Solna, Vällingby och Brommaplan. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk och Mälaren.

Kontakta gärna mig för mer information och visning!
Med vänliga hälsningar,
Linnea Ragnevad, 0709488899

Visa mer
COVID-19
Slutpris

5 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.