Bromma / Bromma Kyrka

Attundavägen 2B

Svårslaget familjeboende i charmiga Bromma Kyrka!

SÅLD

Svårslaget familjeboende i charmiga Bromma Kyrka!

Varmt välkommen till detta familjeparadis. I rofyllda Bromma Kyrka finns nu möjligheten att förvärva detta parhus med exklusiv standard och ett utav Brommas bästa lägen.

Tre stora sovrum med möjlighet till ytterligare sovrum på vindplan, rymligt kök med all den utrustning som du kan tänkas behöva, samt exklusiva materialval och vitvaror. Toppfräscha badrum med tvättmaskin och torktumlare och gemytlig golvvärme. Rymligt vardagsrum med anslutning till husets härliga uteplats och trädgård i soligt läge. Stort vindsplan med möjlighet till arbetsrum, sovrum eller tv-rum. Utöver detta finns även mycket goda förvaringsmöjligheter i hela bostaden. Separat uppvärmt förråd ingår, dessutom tillhör en parkeringsplats bostaden (med möjlighet till två platser). Mer barnvänligt än detta är svårt att hitta!

Stabil förening med god ekonomi. För dig som gillar närhet till grönområden och söker ett bekymmerfritt boende är det verkligen mitt i prick! Här njuter ni av vatten, skog och härliga promenadstråk vid naturreservatet Kyrksjölöten. Vid Kyrksjön kan du bada på sommaren och åka skridskor på vintern. Populära utflyktsmål på helgerna för barnfamiljerna i området är Björklunds Hage 4H-gård och Åkeshov simhall som ligger på kort avstånd. Området har både närhet till populära skolor och förskolor. Närheten till naturen och storstaden med gör detta till ett utav stor-Stockholms mest eftertraktade områden. Mycket bra cykelväg hela vägen in till city! Även nära till mataffärer, restauranger, bussar, tunnelbana samt Bromma Blocks med nyöppnade Ica Maxi.

Sammanfattningsvis ett oslagbart läge för er som länge väntat på det perfekta parhuset!
Kontakta gärna mig för mer information.
Mvh, Linnea Ragnevad, 0709488899
Svenska Mäklarhuset Bromma

Visa mer
Slutpris

8 750 000 kr

Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.