Stramaljvägen 7 2tr Bromma / Riksby
Bromma / Riksby

Stramaljvägen 7 2tr

Underbar lägenhet med balkong i lummigt söderläge mot innergård!

Såld

Underbar lägenhet med balkong i lummigt söderläge mot innergård!

Välkommen denna oerhört mysiga och ljusa bostaden i lummigt läge med balkong i soligt söderläge mot innergården. Mitt i Riksby har bostaden ett härligt lugn som genomsyrar hela lägenheten med mycket grönska utanför och fräscht uppdaterade ytskikt invändigt samt fönster i två väderstreck vilket ger ett optimalt ljusflöde. Här bor du i en stabil och välskött förening med både låg avgift och låg belåning! I bostaden finns ett generöst kök som erbjuder diskmaskin, goda arbetsytor och plats för matbord för 4-6 personer, invid köket finns öven god plats för dig som jobbar hemifrån. Här går det också att göra en sovalkov för dig som önskar det. Badrummet är smakfullt och fräscht och erbjuder dusch med glasvägg som ger ett luftigt intryck. Vardagsrummet är ljust och har en generös plats för både en härlig soffa och säng, eller matplats för både dig och vännerna. Från vardagsrummet öppnar du upp till den underbara balkongen. Balkongen ligger i lugnt söderläge högt upp i huset mot den lummiga innergården med en väldoftande syrén precis intill. Hallen är praktiskt försedd med säkerhetsdörr och en generös klädkammare som rymmer mycket förvaring.

Föreningen har en expedition och mycket fräsch tvättstuga. En utav Brommas bästa föreningar. Belåningen är på 2394 kr/kvm vilket är betydligt under de 5 000 kr/kvm som anses som nivå för god ekonomi i en bostadsrättsförening. Till bostaden hör ett stort källarförråd på ca 5-7kvm, cykelrum och 80 meter till tvättstugan.

Lägenheten är belägen endast ett stenkast från tunnelbanan där du också kan njuta av det lokala bageriet, blomsterbutik och Ica. Du har även en kort promenad till Brommaplan med både större matbutiker, gym och apotek m.m. Du får inte heller missa det mysiga koloniområdet Iris där du troligen kommer gå många härliga promenader och vidare bort till Lillsjön och det välutrustade utegymmet intill.

Missa inte denna pärla mitt i lugna Riksby med direkt närhet till både grönområden och kommunikationer!
Varmt välkommen på visning! Med vänliga hälsningar Noomi Unéus Svenska Mäklarhuset Bromma

Visa mer
Slutpris

2 660 000 kr

Ansvarig mäklare
Noomi Unéus

Noomi Unéus

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.