Beckomberga skogsväg 4 Bromma / Beckomberga
Bromma / Beckomberga

Beckomberga skogsväg 4

Välplanerad 2rok med inglasad balkong i lummigt läge!

Såld

Välplanerad 2rok med inglasad balkong i lummigt läge!

Högt upp i huset, med fri utsikt mot grönska, finner ni denna underbara 2:a. Bostaden är nyproducerad från 2017 och här får ni ett toppmodernt boende med ett välplanerat sovrum, gott om förvaring och en stor inglasad balkong som slår allt annat i området!
Rymlig entré med gott om förvaringsmöjligheter samt tvättmaskin och torktumlare i badrummet.

Bostaden har genomgående stora fönsterpartier samt en påkostad parkett. Genomgående hög materialstandard med helkaklat badrum, modernt kök och ett generöst sovrum. Underbar balkong inglasad i högt läge, samt vardagsrum och kök i öppen planlösning med utsikt mot grönskande baksida. Solid förening med parkeringsplatser för 400 kr/mån och där bredband och TV ingår i avgiften.

Till lägenheten hör även ett förråd på entréplan.

Beckombergaområdet har vuxit fram under de senaste åren och står nu helt färdigställt. De som bor här uppskattar området tack vare dess varierande arkitektur, härliga grönområden och lugna puls. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik med öppettider 07-23 alla dagar i veckan. På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro. Goda kommunikationer med busshållplats 300 meter från dörren som tar er vidare till Brommaplan på ca 5-7 minuter. I området finns även buss mot Vällingby C och ca 15 minuters promenad till tunnelbanans gröna linje. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk och Mälaren.

Missa nu inte denna underbara bostad som måste upplevas på plats!
Kontakta gärna mig för mer information.
Mvh, Linnea Ragnevad 0709488899

Visa mer
Slutpris

3 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.