Follingbogatan 28 Bromma / Beckomberga
Bromma / Beckomberga

Follingbogatan 28

Perfekt planerad 2rok med balkong i västerläge!

Såld

Perfekt planerad 2rok med balkong i västerläge!

Varmt välkomna till en bostad utöver det vanliga, helt unik i sitt slag!
I denna vackra 30-tals fastighet finner du detta toppmoderna och påkostade boende högt upp i huset. Här erbjuds ca 3,10 m i takhöjd, stora fönster med ett fantastiskt ljusinsläpp, samt balkong med eftermiddags- och kvällssol. Genomgående påkostade och smakfulla materialval ger en hög standard. I denna lägenhet erbjuds ett majestätiskt vardagsrum utan dess like, ett väl tilltaget sovrum, toppmodernt badrum, stilfullt kök samt balkong som vetter i väst.

Här bor ni i en välskött förening med lummiga Klockhusparken direkt utanför entrén. Föreningen höjer avgifterna på samtliga bostäder med 2% fr.o.m 2022-01-01 i enlighet med ekonomisk plan. Den nya avgiften för denna bostad kommer att bli 2 808 kr/mån. Beckombergaområdet har vuxit fram under de senaste åren och står nu helt färdigställt. De som bor här uppskattar området tack vare dess varierande arkitektur, härliga grönområden och lugna puls. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik med öppettider 07-23 alla dagar i veckan. Goda kommunikationer med busshållplats 150 meter från dörren som tar er vidare till Brommaplan på ca 5-7 minuter. I området finns även buss mot Vällingby C och ca 15 minuters promenad till tunnelbanans gröna linje. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk och Mälaren.

Missa inte denna bostad, kontakta gärna mig för mer information!
Mvh, Linnea Ragnevad 0709-48 88 99

Visa mer
Slutpris

2 760 000 kr

Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.