Bäckbornas Väg 23 Bromma / Beckomberga
Bromma / Beckomberga

Bäckbornas Väg 23

Välplanerad och stilfull 3:a med stor uteplats i soligt läge!

Såld

Välplanerad och stilfull 3:a med stor uteplats i soligt läge!

*** ACCEPTERAT PRIS **** Välkomna till denna underbara 3:a med uteplats i insynsskyddat och soligt läge. Fantastisk bostad med lättmöblerad planlösning och ljusa materialval. Helkaklat badrum med möjlighet till tvättmaskin. Sovrummet rymmer med enkelhet dubbelsäng och har gott om förvaringsmöjligheter. Det extra rummet i anslutning till hallen används med fördel som sovrum. Även ett ytterligare rum som passar perfekt som barnrum, kontor eller gästrum! Välskött förening där ett parkeringstillstånd per lägenhet ingår i månadsavgiften.

Här bor ni i ett lugnt och trivsamt område nära natur, kommunikationer och köpcentrum. Det finns en busshållplats alldeles intill Bäckbornas väg där ni på ca 10 minuter tar er till Brommaplan för vidare färd med tunnelbanans gröna linje in till Stockholms city på endast 15 minuter. Ni tar er även snabbt och enkelt med buss till Spånga station där pendeltåget tar er in till city.
Vid Brommaplan finns utöver goda kommunikationer ett stort utbud av service, mataffärer, gym, restauranger och butiker. På promenadavstånd har ni även Vällingby Centrum där ett rikt utbud av butiker, restauranger, biograf och mysiga caféer. Med bil tar det mindre än 10 minuter till Bromma Blocks, Brommas största shopping-galleria, som även ligger granne med Bromma flygplats.

Denna bostad måste upplevas på plats,
Välkommen på visning!
Mvh, Linnea Ragnevad

Visa mer
Slutpris

2 400 000 kr

Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.