Bromma / Beckomberga

Follingbogatan 24

Storslagen 4 rok med sekelskifteskänsla och balkong i västerläge!

SÅLD

Storslagen 4 rok med sekelskifteskänsla och balkong i västerläge!

Varmt välkomna till en bostad utöver det vanliga. I denna 30-tals fastighet hittar ni denna bostad disponerad på 4 rok. Här erbjuds ca 3,1m i takhöjd, stora fönster med djupa nischer, tre tilltagna sovrum, två badrum, balkong i perfekt västerläge samt ett fantastiskt ljusinsläpp. Genomgående påkostade och smakfulla materialval ger en hög standard och till utseendet dras tankarna snabbt till ett inredningsmagasin. Solid och trevlig förening med garage, biorum, bastu, tillgång till övernattningslägenhet och mycket mer. Här bor ni med lummiga Klockhusparken direkt utanför entrén och direkt närhet till skolor & förskolor, grönområden, matbutiker, gym och kommunikationer. En lägenhet som måste upplevas på plats!

Riksbyggens Brf Trädgården har verkligen satt sina medlemmars trivsel i första hand. Här får ni ett kompromisslöst boende med låg avgift och lättillgängligt garage. Till bostaden hör även ett väldigt rymligt vindsförråd. I föreningen har du som medlem även tillgång till flertalet cykelförråd, bastu, biorum, övernattningslägenhet och mycket annat. På föreningens populära innergård "Klockhusparken" står det sociala i fokus och kan under det varmare halvåret spendera trevliga fikastunder.

Beckombergaområdet har vuxit fram under de senaste åren och står nu helt färdigställt. De som bor här uppskattar området tack vare dess varierande arkitektur, härliga grönområden och lugna puls. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik med öppettider 07-23 alla dagar i veckan. Ett fräscht gym ligger precis utanför porten. På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro. Goda kommunikationer med busshållplats 150 meter från dörren som tar er vidare till Brommaplan på ca 5-7 minuter. I området finns även buss mot Vällingby C och ca 15 minuters promenad till tunnelbanans gröna linje. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk och Mälaren.

Missa nu inte chansen att flytta in i en av områdets finaste lägenheter.
För mer info, kontakta gärna mig! Mvh, Linnea Ragnevad 0709488899

Visa mer
COVID-19
Slutpris

7 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.