Björnsonsgatan 138 Bromma / Blackeberg
Bromma / Blackeberg

Björnsonsgatan 138

Fräsch etta med stor balkong nära tunnelbanan!

Såld

Fräsch etta med stor balkong nära tunnelbanan!

Perfekt förstaboende beläget i mysiga kvarter med trevliga grönområden. Här är boendet för dig som söker välplanerade kvadratmeter, en solig balkong och låg avgift i en stabil förening med alla stora renoveringar bakom sig. Bostaden har ett välplanerat kök med vita skåpluckor och bra arbetsytor. Badrummet är stambytt och har även tvättmaskin installerat. Den generösa kvadratiska balkongen blir som ett extra rum under sommarhalvåret. Här kan du njuta av många soltimmar med grönska runtomkring!

Svårslaget läge med några minuters gångavstånd till tunnelbana vid Blackeberg.
Brf Norrmannen är en välmående förening med många av de stora renoveringarna bakom sig. Mycket bra förening med flera dolda tillgångar i form av 25 hyresrätter kvar. Föreningen erbjuder övernattningslägenhet för medlemmarna. Här bor du i underbar, rofylld omgivning med omedelbar närhet till flera naturområden. Till bostaden hör två förråd och en ordentlig tvättstuga i samma hus i källaren.

Kontakta mäklaren för mer information!

Visa mer
Slutpris

2 025 000 kr

Ansvarig mäklare
Linnea Ragnevad

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.