Bromma / Mariehäll

Solbergsvägen 47

Optimal 2 rok med låg avgift nära Sundbyberg C!

SÅLD

Optimal 2 rok med låg avgift nära Sundbyberg C!

Varmt välkommen till denna topprenoverade 2:a med eftertraktat gavelläge! Bostaden erbjuder ett elegant kök med ljusgrå skåpsluckor i snygg kombination med bänkskiva i marmor och beslag i mässing. Tack vare den öppna planlösningen mot vardagsrummet ges generösa sällskapsytor och plats för både soffgrupp och matbord. Vacker fiskbensparkett på golv samt ljust målade väggar. Sovrummet ligger separat från de sociala delarna och ger plats för en större säng, perfekt såväl för singelhushållet som för paret! Till lägenheten hör även ett vindsförråd.

Föreningen har ett utav områdets lägsta avgifter och erbjuder sina medlemmar en gemensam gård med eget lusthus och grillplats. Parkeringsplatser finns även att hyra för endast 450 kr/månad. Här bor du med ett perfekt läge med närhet till grönområden, kommunikationer samt kort gångavstånd till både Bromma Blocks & Sundbyberg C.

Kontakta gärna mig för mer information!
Mvh, Linnea Ragnevad, 0709488899
Svenska Mäklarhuset Bromma

Visa mer
Slutpris

2 250 000 kr

Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.