Bromma / Riksby

Sedumbacken 4

Äntligen en gavel-trea på populära Sedumbacken med balkong och uteplats!

SÅLD

Äntligen en gavel-trea på populära Sedumbacken med balkong och uteplats!

Bostaden med det lilla extra med hög standard och mysig radhuskänsla där egen p-plats med carport och elbox ingår! Här erbjuds en lägenhet som har allt. Generösa ytor, stora fönsterpartier som ger härligt ljus, fina parkettgolv, generös takhöjd, balkong, fransk balkong och uteplats. Här finns två väldisponerade sovrum, ett fräscht renoverat kök, ett fantastiskt vardagsrum och badrum. Här bor man helt ostört i ett högt och insynskyddat läge omgivet av naturens grönska.

Föreningen har en god ekonomi och erbjuder flera bekvämligheter så som carport med laddbox, uppfräschad lekpark, gästparkeringar och ett väldigt gemytligt, grönskande och prisbelönt område att bo i.
Föreningen har en låg belåning på 5640kr/kvm. Till bostaden hör ett förråd på ca 4kvm i samma bostad.

Med en kort promenad från bostaden når ni buss från Spångavägen mot Brommaplan men även Åkeshovs tunnelbana som ligger ca 500m från bostaden. Brommaplan erbjuder kommunikationer så som gröna linjens tunnelbana, bussar och all tänkbar närservice så som torgmarknad, matbutiker, restauranger, gym, bank, vårdcentral m.m.

Missa inte denna otroligt härliga bostad!

Visa mer
Slutpris

6 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Noomi Unéus

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.