Follingbogatan 26 Bromma / Beckomberga
Bromma / Beckomberga

Follingbogatan 26

Perfekt planerad 1,5 rok med fantastiskt ljusinsläpp!

Såld

Perfekt planerad 1,5 rok med fantastiskt ljusinsläpp!

Accepterat pris! Varmt välkommen till denna underbara 1,5 rok med optimal planlösning och flera möbleringsalternativ. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, badrum med golvvärme, sovdel med plats för stor säng, förvaringsmöbler och kontorsdel, där det enkelt går att sätta upp en vägg för att få ett separat sovrum. Här bor du i en lägenhet med generös takhöjd om ca 3,10 m samt rikligt ljusinsläpp genom fantastiska fönster med utsikt mot vackra Klockhusparken. Genomgående påkostade och smakfulla materialval ger en hög standard.

Riksbyggens Brf Trädgården har verkligen satt sina medlemmars trivsel i första hand. Här får ni ett kompromisslöst boende med låg avgift och lättillgängligt garage. Till bostaden hör även ett väldigt rymligt vindsförråd. I föreningen har du som medlem även tillgång till flertalet cykelförråd, bastu, biorum, övernattningslägenhet och mycket annat. På föreningens populära innergård "Klockhusparken" står det sociala i fokus och kan under det varmare halvåret spendera trevliga fikastunder.

Beckombergaområdet har vuxit fram under de senaste åren och står nu helt färdigställt. De som bor här uppskattar området tack vare dess varierande arkitektur, härliga grönområden och lugna puls. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik med öppettider 07-23 alla dagar i veckan. Ett fräscht gym ligger precis utanför porten. På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro. Goda kommunikationer med busshållplats 150 meter från dörren som tar er vidare till Brommaplan på ca 5-7 minuter. I området finns även buss mot Vällingby C och ca 15 minuters promenad till tunnelbanans gröna linje. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk och Mälaren.

Missa inte denna bostad, kontakta gärna mig för mer info och visning!
Mvh, Linnea Ragnevad 0709-48 88 99

Visa mer
Slutpris

2 500 000 kr

Ansvarig mäklare
Linnea Ragnevad

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.