Bromma / Riksby

Spetsvägen 33 2tr

Gavel-3:a högst upp med två balkonger i söder och möjlighet till uthyrningsdel!

SÅLD

Gavel-3:a högst upp med två balkonger i söder och möjlighet till uthyrningsdel!

Mycket välplanerad gavel-3:a högst upp i lugnt gavelläge i Riksby med två balkonger i söder! Här bor ni med smakfullt kök, masterbedroom med gäst-WC och två soliga balkonger i fritt läge för många mysiga kvällar. Föreningen är mycket välskött och till bostaden hör hela fyra förråd. Kort promenad till tunnelbanan vid Brommaplan eller Abrahamsberg.

Köket är stilrent och erbjuder diskmaskin, kyl/frys, ugn, gasspis, goda arbetsytor och en matplats intill med plats för matbord för ca 4 personer. Det första sovrummet är rymligt och har plats för både dubbelsäng, har ett eget wc, egen entré samt en egen balkong. Denna del går att nyttja som uthyrningsdel med egen ingång. Bostaden har ytterligare ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober och är försedd med en fransk balkong. Vardagsrummet är luftigt och härifrån nås bostadens andra balkong som ligger i bästa söderläge. Hall med praktiskt inredd klädkammare. Bostaden har mycket god förvaring i form av flertalet inbyggda garderober samt fyra förråd i källaren.

Här bor ni i en stor och välmående förening med god ekonomi.
Området omges av fina grönområden med närhet till fina promenadstråk och motionsspår vid t.ex. Lillsjön och dess utegym. Bostaden är belägen precis intill koloniområdet Iris vilket ger en lugn och mysigt känsla när man bor här, promenera genom koloniområdet och ni hamnar på golfbanan GolfStar Bromma. Abrahamsberg och Brommaplan ligger nära erbjuder goda kommunikationer och all tänkbar närservice.

Varmt välkomna på visning!

Visa mer
COVID-19
Slutpris

4 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Noomi Unéus

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.