Bromma / Annedal

Pippi Långstrumps Gata 30, 4 tr.

Kvadratsmart 3:a med svårslagen balkong!

SÅLD

Kvadratsmart 3:a med svårslagen balkong!

Nu ges tillfälle att förvärva denna optimalt planerade 3:a med stor balkong i sydväst där ni kan njuta av solen större delen av dagen! Här erbjuds ett av Annedals mest grönskande och insynsskyddade lägen.

Bostaden har ett stilrent kök med exklusiva vitvaror från Siemens i en öppen planlösning mot vardagsrummet vilket gör detta till ett mycket socialt hem. Två väldisponerade sovrum, ett helkaklat badrum med praktisk tvättavdelning, walk-in-closet samt ett separat källarförråd.

Här bor du i Brf Sagoskogen som är en mycket välskött bostadsrättsförening med god ekonomi. På samma gata ligger MGL Sushi, Direkten och Ekolimpan vilket gör detta läge svårslaget. Endast 250 m från porten ligger Mariehällstorget med en välsorterad ICA-butik, restauranger, gym och busshållplats. I närheten av bostaden finns även grundskola, flertalet förskolor, utegym och lekparker. På gångavstånd nås även Sundbyberg C och Bromma Blocks.

Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visa mer
Slutpris

4 670 000 kr

Ansvarig mäklare

Inez Domé

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.