Bromma / Blackeberg

Holbergsgatan 32

Charmig 3 rok med balkong och fönster i tre väderstreck!

Charmig 3 rok med balkong och fönster i tre väderstreck!

Varmt välkomna till denna charmiga gaveltrea med balkong där ni kan njuta av solen från eftermiddag till sen kväll. Planlösningen erbjuder ett väl tilltaget vardagsrum, två stora sovrum med gott om förvaring varav ett med klädkammare, charmigt kök i orginalutförande med intilliggande matplats som ger möjlighet för ett större middagssällskap och ett helkaklat badrum som renoverades i samband med stambytet. Genomgående goda förvaringsmöjligheter i lägenheten samt två separata förråd.

Brf Smålänningen 3 är en välskött förening som har solid ekonomi och låg skuldsättning per kvadratmeter boarea. Njut av att bo med endast några minuters promenad till tunnelbana, samt närhet till vacker natur och grönska. Väldigt familjevänligt område med närhet till vårdcentral, BVC, öppna förskolor, förskolor, grundskolor, fina lekparker med plaskdamm, 4H gården, vackra stränder och skogar. Kort och gott ett av Blackebergs bästa lägen!

Kontakta gärna mig för mer information och visning!
Mvh, Linnea Ragnevad, 0709488899
Svenska Mäklarhuset Bromma

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 66 kvm
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 2 av 3
  • Avgift: 2 828 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV (basutbud) Bredband 100 Mbit och telefoni.
  • Förening: Brf Smålänningen 3
  • Byggnadsår: 1951
  • Område: Bromma / Blackeberg, Stockholm

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Holbergsgatan 32

Planritning2D

Visa mer

Förening

Till lägenheten hör ett förråd och en matkällare.

Visa mer

Närområde

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Blackeberg är ett lyckat projekt att integrera ett bostadsområde och samtidigt behålla dess härliga natur. Området växte fram under 1950-talet. Blackeberg angränsar till de populära rekreationsområdena Grimstaskogen och Judarskogen. Här finns även närheten till Mälaren med både Ängbybadet och Kaananbadet där ni kan promenera, grilla, åka skidor eller ta ett dopp i det blå. Här hittar du även flertalet båtklubbar, kvarnvikens kvarn och nyöppnade och mycket populära trädgårdscaféet. Större utbud av affärer i Vällingbys nya galleria K5.

Kommunikation

Väldigt goda kommunikationsmöjligheter i Blackebergs Centrum där det finns T-Bana, gröna linjen som enkelt tar er vidare mot Stockholm C eller Vällingby. Gångavstånd till både Blackeberg- och Islandstorget tunnelbana. Resan till Fridhemsplan går på en kvart och Hötorget når du på drygt 20 minuter. Från Islandstorget finns ytterligare en tunnelbanestation samt busscentral med bla. Buss 113 som går längs med Bällstavägen mot Sundbyberg C.

Närservice

Vid Blackebergs centrum finns T-bana, bussar, närbutiker, gym, livsmedelsbutiker, apotek, bibliotek, fritidsgård och Kaskad som har kulturaktiviteter mm. Ett centrum som har allt du behöver så som vårdcentral, BVC, blombutik, torghandel, restauranger och caféer. I närområdet är även flertalet förskolor samt både Blackebergsskolan och Södra Ängbyskolan. Vid Islandstorget finns en bensinstation och vidare mot Ängbyplan finns bland annat två asiatiska restauranger, en pizzeria och pub, brödbutik och frisör.

Parkering

I Blackeberg parkerar man sin bil på lokalgatorna, än så länge kostnadsfritt. Vid Blackebergs torg finns flera parkeringsplatser.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.