Bromma / Beckomberga

Beckombergavägen 220

Charmig 2:a med stor, inglasad balkong!

Kommande försäljning

Charmig 2:a med stor, inglasad balkong!

Välkomna till denna otroligt trevliga och välplanerade bostad. Gavelläget i fastigheten och flertalet fönster bidrar till ett trevligt ljusinsläpp. Här bjuds ni på ett rymliga sovrum, läckert kök och stilrent badrum. Stor, inglasad balkong i rakt västerläge med en trevlig vy över grönska. Välskött förening med direkt tillgång till parkering. Lugna och barnvänliga Beckomberga erbjuder flertalet skolor, förskolor, restauranger och matbutiker inom kort promenadavstånd.

Solid Brf med god ekonomi där man tidigare bjudit sina medlemmar på avgiftsfri månad. Föreningen innehar även friköpt mark. Här bor du i det lugna Beckombergaområdet, fyllt av grönområden och närhet till det mesta. Goda förbindelser finns i form av buss och tunnelbana inom kort gångavstånd. Ca 1 km från bostaden ligger Kyrksjön och ytterligare en bit bort finner ni Judarn och Mälaren med flera trevliga promenadstråk och badplatser. I området finns flera populära förskolor och skolor, bl.a. Beckombergaskolan och Raoul Wallenbergs förskola, och på kort promenadavstånd från lägenheten finns två välsorterade matbutiker. För den aktiva så finns en simhall, sporthall och även ett nyöppnat gym. I området finner ni även populära bistrorestaurangen Bromma Bistro.

Denna bostad måste upplevas på plats. Kontakta gärna mig för mer info och visning!
Mvh, Linnea Ragnevad, 0709488899

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Utgångspris: 2 995 000 kr
 • Boarea: 63.5 kvm Förvaltarens information
 • Antal rum: 2 rum
 • Våning: 2 av 5, hiss finns
 • Avgift: 3 459 kr inkl Värme, VA, bredband, IP telefoni och bredbands-tv (basutbud)
 • Förening: Brf Lindarnas allé
 • Byggnadsår: 2014
 • Område: Bromma / Beckomberga, Stockholm
Utgångspris

2 995 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Beckombergavägen 220

 • Inglasad balkong i västerläge
 • Välplanerad
 • Lugnt läge
 • Goda förvaringsmöjligheter
 • Sociala ytor
 • Föreningen äger marken

Förening

Visa mer

Planritning2D

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM

Bostadsrätt

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

Antal rum

2 rum

Boarea

63.5 m² Förvaltarens information

Våning

2 av 5, hiss finns

Andel i förening

1,3379 %

Andel av årsavgift

1,34 %

Föreningen

Namn

Brf Lindarnas allé

ORGANISATIONSFORM/TYP

Bostadsrätt

Antal lägenheter

57 lägenheter

Tillåter föreningen juridisk person

Ja

Äger föreningen marken

Föreningen äger marken.

Äkta/Oäkta förening

Äkta

Tillåter föreningen delat ägande

Gällande delat ägandeskap så prövar styrelsen varje enskilt fall.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Allmänt om föreningen

Brf Lindarnas Allé är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2011 och består av 57 bostadsrättslägenheter. Föreningen äger marken.

Gemensamma utrymmen: - I föreningen finns cykelförråd, barnvagnsförråd. - Föreningen har 60 st extra förråd till uthyrning. Priset varierar beroende på storleken.

Information om månadsavgiften

inkl Värme, VA, bredband, IP telefoni och bredbands-tv (basutbud)

FÖRENINGENS EKONOMI

Föreningens ekonomi är god.

Tv och Bredband

- Bredband, telefoni och tv levereras av Ownit.

Parkering

Garage-och parkeringsplatser: - Föreningen äger 60 st parkeringsplatser för uthyrning till medlemmar. - Hyran är för närvarande 400 kr per månad. - Uppsägningstiden för en parkeringsplats är 3 månader. - Parkeringsplatserna hyrs ut i mån av tillgång. För redan boende och medlemmar i föreningen, som önskar hyra en eller två parkeringsplatser, och detta inte är avtalat och hyreskontrakt upprättat, vid tillträdet till lägenheten, tillkommer en administrationsavgift på 500 kr vid upprättandet av hyreskontrakt för p-plats. Administrationsavgift om 500 kr tillkommer även vid byte av parkeringsplats. - Vid intresse att hyra parkeringsplats kontaktar man styrelsen. - Föreningen har även delar av platserna med laddstolpe för elbil/hybrid.

Övrigt

- Föreningen tillämpar individuell mätning av hushållsel och varmvatten. Kostnaden aviseras i efterskott och ska betalas samtidigt med månadsavgiften. - Juridisk person som medlem i föreningen kan godkännas om samtliga styrelseledamöter tillstyrker. - Gällande delat ägandeskap så prövar styrelsen varje enskilt fall. - En bostadsrättshavare får upplåta sin lägenhet i andrahand till annan för självständigt brukande om styrelsen ger sitt samtycke. Tillståndet ska tidsbegränsas och gäller max i två år.

FÖRENINGENS RENOVERINGAR

Genomförda renoveringar-och underhållsarbeten: - Inga större renoveringar har gjorts sedan nybyggnationen. - 2020: Underhåll av ventilationen.

Kommande renoveringar-och underhållsarbeten: - Pågående fasadrenovering. - Föreningen har en underhållsplan och avsätter medel för kommande behov. Eftersom att byggnaderna är nybyggda är inget större planerat inom de närmste tre åren.

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2014

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fönster

3-glas

VENTILATION

FTX-ventilation

Hiss

Ja

Ekonomi

Utgångspris

2 995 000 kr

KOMMUNALSKATT

29,885%

Pantsatt

Ja

DRIFT

El

2 000 kr/år

vatten

1 700 kr/år

Försäkring

2 000 kr/år

DRIFTKOSTNAD TOTAL

5 700 kr/år

DRIFTKOSTNADEN AVSER

2 personer

Kommentar

Notera att driftkostnader endast är uppskattade och kan variera.

Energideklaration

Utförd 2017-03-06

Energiklass

D

DATUM FÖR ENERGIDEKLARATION

2017-03-06

Omgivning

Allmänt om området

Beckomberga är ett lugnt och grönt område som är perfekt för alla, inte minst barnfamiljer. Detta tack vare det stora utbudet av förskolor, skolor, daghem och parker.
Med vackra miljöer, äppelträd, skogsbackar och alléer är Beckomberga platsen för dig som vill bo nära naturen, bara 20 minuter med bil från Stockholms city. Nära till underbara restaurangen "Bromma bistro" längs med spångavägen. Inom området finns även två välsorterade matbutiker med öppettider från 07-22 varje dag. Här ligger även ett nyöppnat gym, simhall och underbara Klockhusparken, perfekt för picknickar.

Kommunikation

I området går bussarna 113,115,117 frekvent för enkel transport till bl.a. Sundbyberg, Solna, Vällingby och Brommaplan.
Närmsta tunnelbanestation är Råcksta, här ifrån tar det ca 25 min till T-centralen.
Mer info finns på sl.se

Närservice

Serviceutbudet i området är även det mycket bra i korsningen Spångavägen/Bällstavägen (ca 500 m från lägenheten) ligger en ICA-butik med öppettider från 7 till 23. I området finns en restaurang, pizzerior och thaikiosk. Vid Ängby Torg finns ytterligare butiker. Vid Brommaplan finns all tänkbar service såsom apotek, systembolag, banker, restauranger, träningscenter, vårdcentral, närakut mm. Vid Bromma flygplats finns mycket bra shopping med Bromma Blocks. Vällingby Centrum med deras stora utbud av butiker ligger inom en radie på ca 2,5 km.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.