Beckombergavägen 220 Bromma / Beckomberga
Bromma / Beckomberga

Beckombergavägen 220

Charmig 2:a med stor, inglasad balkong!

Såld

Charmig 2:a med stor, inglasad balkong!

Välkomna till denna otroligt trevliga och välplanerade bostad. Gavelläget i fastigheten och flertalet fönster bidrar till ett trevligt ljusinsläpp. Här bjuds ni på ett rymliga sovrum, läckert kök och stilrent badrum. Stor, inglasad balkong i rakt västerläge med en trevlig vy över grönska. Välskött förening med direkt tillgång till parkering. Lugna och barnvänliga Beckomberga erbjuder flertalet skolor, förskolor, restauranger och matbutiker inom kort promenadavstånd.

Solid Brf med god ekonomi där man tidigare bjudit sina medlemmar på avgiftsfri månad. Föreningen innehar även friköpt mark. Här bor du i det lugna Beckombergaområdet, fyllt av grönområden och närhet till det mesta. Goda förbindelser finns i form av buss och tunnelbana inom kort gångavstånd. Ca 1 km från bostaden ligger Kyrksjön och ytterligare en bit bort finner ni Judarn och Mälaren med flera trevliga promenadstråk och badplatser. I området finns flera populära förskolor och skolor, bl.a. Beckombergaskolan och Raoul Wallenbergs förskola, och på kort promenadavstånd från lägenheten finns två välsorterade matbutiker. För den aktiva så finns en simhall, sporthall och även ett nyöppnat gym. I området finner ni även populära bistrorestaurangen Bromma Bistro.

Denna bostad måste upplevas på plats. Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer info och visning!

Visa mer
Slutpris

3 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.