Bromma / Beckomberga

Beckombergavägen 220

Charmig 2:a med stor, inglasad balkong!

Kommande försäljning

Charmig 2:a med stor, inglasad balkong!

Välkomna till denna otroligt trevliga och välplanerade bostad. Gavelläget i fastigheten och flertalet fönster bidrar till ett trevligt ljusinsläpp. Här bjuds ni på ett rymliga sovrum, läckert kök och stilrent badrum. Stor, inglasad balkong i rakt västerläge med en trevlig vy över grönska. Välskött förening med direkt tillgång till parkering. Lugna och barnvänliga Beckomberga erbjuder flertalet skolor, förskolor, restauranger och matbutiker inom kort promenadavstånd.

Solid Brf med god ekonomi där man tidigare bjudit sina medlemmar på avgiftsfri månad. Föreningen innehar även friköpt mark. Här bor du i det lugna Beckombergaområdet, fyllt av grönområden och närhet till det mesta. Goda förbindelser finns i form av buss och tunnelbana inom kort gångavstånd. Ca 1 km från bostaden ligger Kyrksjön och ytterligare en bit bort finner ni Judarn och Mälaren med flera trevliga promenadstråk och badplatser. I området finns flera populära förskolor och skolor, bl.a. Beckombergaskolan och Raoul Wallenbergs förskola, och på kort promenadavstånd från lägenheten finns två välsorterade matbutiker. För den aktiva så finns en simhall, sporthall och även ett nyöppnat gym. I området finner ni även populära bistrorestaurangen Bromma Bistro.

Denna bostad måste upplevas på plats. Kontakta gärna mig för mer info och visning!
Mvh, Linnea Ragnevad, 0709488899

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 63.5 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 2 av 5, hiss finns
  • Avgift: 3 459 kr inkl Värme, VA, bredband, IP telefoni och bredbands-tv (basutbud)
  • Förening: Brf Lindarnas allé
  • Byggnadsår: 2014
  • Område: Bromma / Beckomberga, Stockholm
Utgångspris

2 995 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Beckombergavägen 220

Förening

Visa mer

Planritning2D

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Beckomberga är ett lugnt och grönt område som är perfekt för alla, inte minst barnfamiljer. Detta tack vare det stora utbudet av förskolor, skolor, daghem och parker.
Med vackra miljöer, äppelträd, skogsbackar och alléer är Beckomberga platsen för dig som vill bo nära naturen, bara 20 minuter med bil från Stockholms city. Nära till underbara restaurangen "Bromma bistro" längs med spångavägen. Inom området finns även två välsorterade matbutiker med öppettider från 07-22 varje dag. Här ligger även ett nyöppnat gym, simhall och underbara Klockhusparken, perfekt för picknickar.

Kommunikation

I området går bussarna 113,115,117 frekvent för enkel transport till bl.a. Sundbyberg, Solna, Vällingby och Brommaplan.
Närmsta tunnelbanestation är Råcksta, här ifrån tar det ca 25 min till T-centralen.
Mer info finns på sl.se

Närservice

Serviceutbudet i området är även det mycket bra i korsningen Spångavägen/Bällstavägen (ca 500 m från lägenheten) ligger en ICA-butik med öppettider från 7 till 23. I området finns en restaurang, pizzerior och thaikiosk. Vid Ängby Torg finns ytterligare butiker. Vid Brommaplan finns all tänkbar service såsom apotek, systembolag, banker, restauranger, träningscenter, vårdcentral, närakut mm. Vid Bromma flygplats finns mycket bra shopping med Bromma Blocks. Vällingby Centrum med deras stora utbud av butiker ligger inom en radie på ca 2,5 km.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.