Beckomberga allé 5 Bromma / Beckomberga
Bromma / Beckomberga

Beckomberga allé 5

Gaveltrea med låg avgift och stor uteplats i söderläge - ACCEPTERAT PRIS!

Såld

Gaveltrea med låg avgift och stor uteplats i söderläge - ACCEPTERAT PRIS!

ACCEPTERAT PRIS! - Stor uteplats i söderläge - Föreningen äger marken - Välplanerade kvadratmeter - Hiss direkt ner till garaget - Trevlig gemensamhetslokal att hyra i föreningen - Högt i tak -

Denna underbara 3:a erbjuder en smart planlösning, gavelläge, stor uteplats i söderläge och hög materialstandard. Låg avgift i en förening som har bekvämligheter i form av garage i huset, källarförråd och mycket annat.

Genomgående mycket fina och påkostade ljusa ytskikt med generös takhöjd, stora fönsterpartier, vackra fönsterbrädor i grå kalksten och gott om förvaringsmöjligheter. Två rymliga sovrum med harmonisk känsla och gott om utrymme för möblemang. Köket är välplanerat och luftigt med plats för ett större matbord och har öppen planlösning till vardagsrummet. Vardagsrummet är väl tilltaget för möblering med bl.a. soffgrupp. Vackert ljusinsläpp från två väderstreck, samt en trevlig öppen social känsla som genomsyrar hela lägenheten. Med en uteplats i söderläge har du allt du kan önska!

Vacker och påkostad fastighet som stod klar för inflyttning i början av 2017.
Riksbyggens Brf Vingården är ett omtalat projekt i Beckomberga och föreningen erbjuder verkligen det lilla extra för sina medlemmar med orangeri, stor terrass på innergården, odlingslotter, lekplats, cykelhus för förvaring och verkstad för den som vill meka med sin cykel. Här finns också garage som nås direkt via hissen i trapphuset.
Föreningen innehar bergvärme vilket kommer ha en stor positiv inverkan på föreningens ekonomi. Brf Vingården har även friköpt tomt!

Beckombergaområdet har vuxit fram under de senaste åren och står nu helt färdigställt. De som bor här uppskattar området tack vare dess varierande arkitektur, härliga grönområden och lugna puls. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik med öppettider 07-23 alla dagar i veckan. På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro. Goda kommunikationer med busshållplats 150 meter från dörren som tar er vidare till Brommaplan på ca 5-7 minuter. I området finns även buss mot Vällingby C och ca 15 minuters promenad till tunnelbanans gröna linje. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk och Mälaren.

För bostaden ligger ett accepterat pris, vilket betyder att det finns möjlighet till en mycket smidig affär!
Kontakta gärna mig för mer information!
Mvh, Linnea Ragnevad
Svenska Mäklarhuset Bromma

Visa mer
Slutpris

4 200 000 kr

Ansvarig mäklare
Linnea Ragnevad

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.