Bromma / Bromma Kyrka

Bergenhielmsvägen 10D

Lugnt beläget parhus med både uteplats och uterum, villakänsla!

SÅLD

Lugnt beläget parhus med både uteplats och uterum, villakänsla!

Varmt välkommen till ett parhus utöver det vanliga! Välplanerad, ljus och lugnt belägen i mysigt villakvarter i Bromma Kyrka. Här erbjuds en genomtänkt planlösning, ett fantastiskt ljusinsläpp, gedigna materialval samt en attraktiv förening. Solig uteplats, underbart uterum med plats för matgrupp och odlingslådor, gräsmatta, uppfart med plats för 3 bilar samt två förråd. Här erbjuds ett unikt boende med svårslagen närhet till både natur och storstadsliv i ett av Stockholms mest eftertraktade områden!

Här bor ni i ett mycket omtyckt och lugnt område med närhet till Kyrksjön där ni kan bada på sommaren och åka skridskor på vintern. I närheten hittar ni en välsorterad Ica-butik med öppettider från 7-23. Brödbilen från Skeppsbro bageri stannar till i närheten av huset (vid Spångavägen) vilket är perfekt för den som gärna köper färskt bröd till frukosten! Stadsdelens scoutkår brukar anordna valborgsmässofirande och ljuskvällar som uppskattas mycket av såväl vuxna och barn.

Fina promenadstråk och löprundor nås enkelt via Kyrksjölötens Naturreservat. Populära utflyktsmål på helgerna för barnfamiljerna i området är Björklunds Hage 4H-gård och Åkeshov simhall som ligger på kort gångavstånd. Närhet till Bromma kyrka som byggdes på 1100-talet och är en av Stockholms äldsta byggnader och ett välkänt landmärke.

Flertalet bra skolor och förskolor finns i närheten av huset; Nya Elementar, Norra Ängby skolan och Ur & Skur för att nämna några. Buss 117 går mellan Brommaplan och Spånga station och hållplatsen ligger på bara någon minuts gångavstånd. Vid Åkeshov/Brommaplan finner ni tunnelbanans gröna linje. Från Brommaplan går även bussar mot bl.a. Solna, Ekerö, Bromma flygplats samt Bromma Blocks med nyöppnade Ica Maxi. Sammanfattningsvis ett oslagbart läge för er som länge väntat på det perfekta parhuset!

Kontakta gärna mig för mer information och visning!
Med vänliga hälsningar,
Linnea Ragnevad, 0709488899
Svenska Mäklarhuset Bromma

Visa mer
COVID-19
Slutpris

10 420 000 kr

Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.