Holbergsgatan 118 Bromma / Blackeberg
Bromma / Blackeberg

Holbergsgatan 118

Renoverad 2rok med balkong i sydvästläge, obelånad förening!

Såld

Renoverad 2rok med balkong i sydvästläge, obelånad förening!

Välkommen till en toppfräsch 2rok med balkong i sydvästläge som ger sol fram till kvällen! Lägenheten är belägen i tre väderstreck vilket ger rikligt med ljusinsläpp. Stilrena tillval i kök samt renoverat badrum. Gott om förvaring i stor klädkammare samt tillhörande förråd. Perfekt belägen på lugn återvändsgata i kvarter med trevliga grönområden och kända badplatser. Endast 5 minuters gångavstånd till närmsta tunnelbana.

Föreningen HSB Engelsmannen är en stor, stabil och skuldfri bostadsrättsförening. Med en kort promenad från lägenhet når du snabbt Blackeberg centrum där du finner T-bana, bussar, närbutiker, livsmedelsbutiker, apotek, bibliotek m.m. På mindre än tjugo minuter når du Stockholms centrum och med gångavstånd har du Vällingby Centrum som erbjuder stort utbud av shopping, caféer, gym, biograf, och annan närservice.

Säljarens berättelse:
Kombinationen av de moderna utrymmena och bostadens 50-talscharm har varit betydelsefulla för trivsamheten i denna lugna och ljusa bostad. Det konstanta ljuset i bostadens alla rum under vinter, vår och sommar och höstens hounungsfärgade solstrålar har varit avgörande för varför vi älskar denna lägenhet. Vi har funnit härliga skogsstigar för löpturer och långa promenader bara ett kvarter bort.
Från köksfönstret har vi iakttagit rådjur, rävar och harar som passerat områdets ”gröna kil”. Om våren har vi njutit av blommande plommonträd. Under heta sommardagar har vi svalkat oss vid närliggande badstränder och på sensommaren har vi plockat äpplen och sviskon från vår alldeles egen balkong.

Visa mer
Slutpris

2 900 000 kr

Ansvarig mäklare
Linnea Ragnevad

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.