Bromma / Riksby

Kvarnbacksvägen 76, 1 tr.

Gavellägenhet med balkong i söderläge!

Gavellägenhet med balkong i söderläge!

- Optimalt planerad - Balkong i söderläge - Eftertraktat gavelläge - Välmående BRF -

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 71 kvm
  • Antal rum: 3.5 rum
  • Våning: 1 av 3
  • Avgift: 4 228 kr inkl. värme & VA
  • FÖRENING: Brf Spetsbonaden
  • Byggnadsår: 1945-1946
  • Område: Bromma / Riksby, Stockholm
COVID-19

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Inez Domé

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Noomi Unéus

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Bostaden

- Optimalt planerad - Balkong i söderläge - Eftertraktat gavelläge - Välmående BRF -

Nu saluförs denna välplanerade 3:a med trivsamt gavelläge i Riksby och balkong i söder! Planlösningen är väldisponerad och på 71 kvm erbjuds ett smakfullt kök med plats för matbord, två väldisponerade sovrum och ett stort helkaklat badrum inrett med tvättmaskin. Lägenheten har en rymlig walk-in-closet som även kan inredas som barnkammare eller kontor då det finns ytterligare två förråd i källaren.

Här bor ni i en stor och välmående förening med god ekonomi.

Området omges av fina grönområden med närhet till fina promenadstråk och motionsspår vid t.ex. Lillsjön och dess utegym. Bostaden är belägen precis intill koloniområdet Iris vilket ger en lugn och mysig känsla när man bor här, promenera genom koloniområdet och ni hamnar på golfbanan GolfStar Bromma. Abrahamsberg och Brommaplan ligger nära erbjuder goda kommunikationer och all tänkbar närservice.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Inez Domé, 0707-44 44 46 för mer information.

Vardagsrum

Luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier som skänker ett härligt ljusinsläpp. Rummet är lättmöblerat för soffgrupp, tv-bänk och övriga möbler. Från vardagsrummet når ni enkelt lägenhetens balkong i härligt sydvästläge.

Visa mer

Kök

Smakfullt kök med vita släta skåpsluckor i snygg kombination med en mörk bänkskiva och kaklat stänkskydd i dekorativ mosaik. Köksinredningen består av kyl/frys, diskho med blandare, köksfläkt, gasspis, ugn samt många förvaringsskåp till porslin m.m. Intill köksfönstret som vetter mot föreningens bakgård finns gott om utrymme för en matplats.

COVID-19
Visa mer

Sovrum 1

Generöst tilltaget sovrum med gott om plats för stor dubbelsäng, nattduksbord och garderober. Fint ljusinsläpp från dubbeldörrar ut till den franska balkongen.

Visa mer

Sovrum 2

Bostadens andra sovrum passar perfekt för både barnrum och arbetsrum. Plats för säng, skrivbord, garderob och annat möblemang efter önskemål.

Visa mer

Balkong

Balkong med sol från lunch till sen eftermiddag. Möblerbar med utemöbler och balkonglådor.

Visa mer

Badrum

Helkaklat badrum med vägghängd wc, handfat med kommod, spegelskåp, badkar samt tvättmaskin. Trivsamt ljusinsläpp från mindre fönster.

Visa mer

Hall

Rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder och förvaring av skor intill entrén.

Visa mer

Fasad

Välkommen till Kvarnbacksvägen 76!

Visa mer

Närområde

Visa mer

Klädkammare

Mycket rymlig klädkammare/walk-in-closet som kan användas som barnkammare eller kontor för den som arbetar hemifrån (bilder kommer inom kort). Utöver klädkammaren finns två förråd till bostaden, ett mycket rymligt källarförråd och en matkällare.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Detta natursköna område tillhörde tidigare Åkeshovs slott, men Stockholm köpte marken 1904, och till en början fanns mest koloniområden här. Stadsdelen bildades 1926.
Omåttligt populära Lillsjön erbjuder både en härlig promenad eller en löptur som kan avslutas på utegymmet. Även Judarnsjön är belägen i närheten och är ett populärt promenadområde. Endast ett stenkast bort ligger Brommas koloniträdgårdsområde. Lekplatsen Båtmanstorpet finns i området. En plats med klätterställning, gungor, cykelkarusell, lekskulpturer, sandlåda, studsmatta och plaskdamm.

Kommunikation

Kommunikationerna är goda med framförallt Abrahamsberg med gröna linjens tunnelbana, men även Brommaplan runt hörnet med bussar till Drottningholms slott, Ekerö, Solna/Sundbyberg etc. För mer info (www.sl.se)

Närservice

Vid Abrahamsbergs tunnelbana finns bl.a. mataffär, stenugnsbageriet Bone Femme, blomsterhandel, skomakare och kiosk; perfekt att handla i på väg hem från jobbet.
Brommaplan erbjuder även ett bra serviceutbud med två större matvarubutiker, bankkontor, restauranger, apotek, systembolag, vårdcentral, etc.

Parkering

I området finns det boendeparkering (taxa 5) längs med gatorna. Taxa 5 – 300 kr/månad eller 20 kr/dygn.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.