Beckomberga allé 13 Bromma / Beckomberga
Bromma / Beckomberga

Beckomberga allé 13

Välplanerad 3 rok med stor balkong i västerläge!

Såld

Välplanerad 3 rok med stor balkong i västerläge!

I högt läge finner ni denna toppmoderna lägenhet som genomgående erbjuder en väldigt hög och exklusiv standard. Bostaden präglas av ett genomgående ljusinsläpp, två sovrum och en fantastisk balkong i västerläge (eftermiddags- och kvällssol).
Plats för stora sällskap i vardagsrum och kök, samt väldigt gott om förvaring via flertalet garderober och en stor klädkammare, som även går utmärkt att nyttja som kontor eller barnrum!
Här bor du med låg avgift i en Brf som erbjuder garage och dessutom innehar bergvärme. Närhet till skolor, förskolor, matbutiker och restauranger. Både buss och tunnelbaneförbindelser ligger inom kort gångavstånd och ni har grönskan runt knuten.

Vacker och påkostad fastighet som stod klar för inflyttning i början av 2017. Brf Vingården är ett omtalat projekt i Beckomberga och föreningen erbjuder verkligen det lilla extra för sina medlemmar. Här finns garage som nås direkt via hissen i trapphuset, flera cykelförråd och cykelverkstad och mycket, mycket mer. Föreningen innehar bergvärme vilket kommer ha en stor positiv inverkan på föreningens ekonomi. Brf Vingården har även friköpt tomt!

Beckombergaområdet har vuxit fram under de senaste åren och står nu helt färdigställt. De som bor här uppskattar området tack vare dess varierande arkitektur, härliga grönområden och lugna puls. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik med öppettider 07-23 alla dagar i veckan. Goda kommunikationer med busshållplats 150 meter från dörren som tar er vidare till Brommaplan på ca 5-7 minuter. I området finns även buss mot Vällingby C och ca 15 minuters promenad till tunnelbanans gröna linje. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk och Mälaren.

Kontakta gärna mig för mer information och visning!
Mvh, Linnea Ragnevad
Svenska Mäklarhuset Bromma

Visa mer
Slutpris

4 450 000 kr

Ansvarig mäklare
Linnea Ragnevad

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.