Svartviksvägen 6 Bromma / Traneberg
Bromma / Traneberg

Svartviksvägen 6

Fantastiskt ljus 2rok med öppen spis och sjöutsikt!

Såld

Fantastiskt ljus 2rok med öppen spis och sjöutsikt!

Nu ges tillfälle att förvärva denna väldisponerade gaveltvåa med balkong och sjöutsikt, helt utan insyn! Belägen på attraktiv adress i mysiga Traneberg med grönska, härliga promenadstråk & Mälaren som närmsta granne.

Magnifikt vardagsrum med öppen spis och utgång till balkongen med sjöutsikt, stort sovrum med gavelfönster samt stambytt badrum (2012). Generösa sällskapsytor med ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck! Genomgående goda förvaringsmöjligheter genom flertalet garderober samt separat källarförråd. Från samtliga fönster erbjuds grönskande och lummig utsikt under de varmare månaderna på året och en trivsam sjöutsikt från balkongen.

Belägen i solid bostadsrättsförening med god ekonomi och en familjär känsla med god grannkontakt. I huset finns både tvättstuga och torkrum i källaren, samt ett cykelförråd. Föreningen har även en dold tillgång i huset i form av en hyresrätt. Kort gångavstånd till Alviks torg som erbjuder mataffärer, restauranger, gym, bageri och bra kommunikationer med både tunnelbana, tvärbana & busslinjer. Denna lägenhet passar såväl singelhushållet som paret och måste upplevas på plats.

Fastigheten är K-märkt med den näst högsta klassen, grönt. Detta innebär att bebyggelsen är särskilt värdefull från historiskt, kulturhistoriskt, miljömässig eller konstnärlig synpunkt. Motiveringen till detta hus är följande: Byggnaden har en genomgående omsorgsfullt utformade byggnadsdetaljer och en tidstypisk arkitektur som i huvudsak är välbevarad.

Hjärtligt välkommen att kontakta mig för mer information och visning!
Mvh, Linnea Ragnevad
Svenska Mäklarhuset Bromma

Visa mer
Slutpris

4 750 000 kr

Ansvarig mäklare
Linnea Ragnevad

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.