Bromma / Ulvsunda

Björkbacksvägen 26

Högst upp i gavelläge med unik kvällssol!

Kommande försäljning

Högst upp i gavelläge med unik kvällssol!

Missa inte denna trevliga gavel-tvåa högst upp huset med balkong i sydväst-läge som ger sol från lunch-tid till solnedgång.
Lägenheten har genomgående original plankgolv i furu och fönster utan insyn i tre väderstreck vilket skänker mycket ljus till lägenheten. Varmt välkomna på visning!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 46.5 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 3 av 3
  • Avgift: 4 141 kr inkl värme, varm- och kallvatten samt kabel-TV.
  • Förening: HSB:s Brf Förmannen i Stockholm
  • Byggnadsår: 1939-1940, Ombyggnadsår 1993
  • Område: Bromma / Ulvsunda, Stockholm
Utgångspris

1 995 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Björkbacksvägen 26

Missa inte denna trevliga gavel-tvåa högst upp huset med balkong i sydväst-läge som ger sol från lunch-tid till solnedgång.
Lägenheten har genomgående vackra originalplankgolv i furu och fönster utan insyn i tre väderstreck vilket skänker mycket ljus till lägenheten. Köket har vita köksluckor och har en öppen planlösning mot vardagsrummet som skapar rymd. Vardagsrummet är lätt möblerat och rymmer en större soffgrupp. Sovrummet är beläget i svalt i nord-västläge och har två inbyggda garderober med överskåp. Badrummet har kakel på väggarna och klinker på golvet och innehåller dusch, wc och handfat. Balkongen är belägen i sydvästläge vilket ger dag- och kvällssol med utsikt över sekelskiftes hus.

Föreningen Förmannen är en stabil och stor HSB förening med bra ekonomi. Endast ett par minuters gångväg från lägenheten ligger Johannesfreds tvärbana som tar dig till Alvik på 2 minuter! I området finns även mycket fin natur, framförallt kring Ulvsundasjöns strand där det finns vackra promenad- och motionsspår. Även Lillsjön omges av grönska, perfekt för en joggingvända eller en långpromenad.

Varmt välkommen på visning!
Med vänliga hälsningar,
Linnea Ragnevad
Svenska Mäklarhuset Bromma

Balkong

Fantastisk insynsskyddad balkong i sydväst-läge med sol större delen av dagen till solnedgång. Högst upp i huset med fin utsikt. Troligen områdets bästa läge.

Visa mer

Hall

Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder. I hallen finns en garderob med plats för förvaring. Väggarna är målade i behagligt grön kulör och golvet är ett plankgolv.

Visa mer

Kök

Ljust kök med vita skåpsluckor och kakel ovan köksbänken. Den maskinella utrustningen är; kyl/frys, spis och kolfilterfläkt. Original furuplankgolv som är välbevarat.

Visa mer

Vardagsrum

Rymligt välplanerat vardagsrum med plats för stor soffgrupp. Fönster åt två håll skapar mycket ljusinsläpp. Från vardagsrummet når du lägenhetens balkong. Golvet är original furugolv och väggarna är målade vita.

Visa mer

Sovrum

Sovrummet ligger i svalt nord-öst-läge utan insyn. Här ryms en stor dubbelsäng och här finns även två inbyggda garderober samt nyinsatt garderobsvägg med mycket förvaring. Golvet är original plankgolv i furu, väggarna är målade vita.

Visa mer

Badrum

Badrummet har ett ljusblått kakel och ljusgrått klinker på golvet. Badrummet erbjuder dusch, wc, handfat och fönster som skänker mycket ljus.

Visa mer

Föreningen

Stor HSB-förening som funnits under väldigt många år vilket skapar en stabilitet. Låg belåning per kvadratmeter. Till lägenheten hör ett förråd och en matkällare.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Både sommar- och vintertid erbjuder Johannesfred och Ulvsunda en mycket trevlig strandpromenad längs med Ulvsundasjön. Under sommaren finns här flertalet badplatser och vacker grönska. På vintern åker man långfärdsskridskor eller skidor på isen. Denna strandpromenad leder senare fram till anrika Ulvsunda Slott. I området ligger också Johannesfreds båtklubb.

I närhet ligger även Bromma Blocks som öppnade sommaren 2010 med 25 000 kvm shopping i 3 plan, ca 80 butiker i en spännande mix, delikatesshall, caféer och restauranger, parkeringar och garageplatser. Kort och gott allt man kan önska sig av ett köpcentrum!

Kommunikation

Intill lägenheten finns mycket bra bussförbindelser som går både till tunnelbana i Alvik, Stora Mossen, Brommaplan, Solna och Sundbyberg. I Solna och Sundbyberg finns även pendeltåg.

Inom området finns även en tvärbanestation som tar dig vidare till Alvik (där tunnelbanans gröna linje ansluter) och vidare till Liljeholmen. Åt andra hållet tar tvärbanan dig snabbt och smidigt till Sundbyberg och vidare till Solna C .

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.