Bromma / Beckomberga

Beckomberga Allé 9, etage

Stadsradhus i etage med två uteplatser i lummiga Beckomberga!

SÅLD

Stadsradhus i etage med två uteplatser i lummiga Beckomberga!

ÄNTLIGEN är en av Beckombergas exklusivaste lägenheter till salu i en omtyckt och välskött förening med stark ekonomi. Mycket stilfullt inredd 5:a i etage med två uteplatser med både morgon och eftermiddagssol! Här bor ni ljust och insynsskyddat med närhet till förskolor, skolor, matbutiker, kommunikationer & grönområden.

Genomgående mycket fina och påkostade ljusa ytskikt med 1-stavs vitlaserade parkettgolv, generös takhöjd, stora fönsterpartier, vackra fönsterbrädor i grå kalksten och gott om förvaring i klädkammare. Flera rymliga sovrum med harmonisk känsla och gott om utrymme för möblemang. Köket är välplanerat och luftigt med plats för ett större matbord. Vardagsrummet är väl tilltaget för möblering med både soffa och plats för ett ytterligare matbord med flera sittande. Vackert ljusinsläpp från flera väderstreck, samt en trevlig öppen social känsla som genomsyrar hela lägenheten. Med en uteplats i norr-läge och en i söder-läge har du allt du kan önska!

Vacker och påkostad fastighet som stod klar för inflyttning i början av 2017.
Riksbyggens Brf Vingården är ett omtalat projekt i Beckomberga och föreningen erbjuder verkligen det lilla extra för sina medlemmar med orangeri, stor terrass på innergården, odlingslotter, lekplats, cykelhus för förvaring och verkstad för den som vill meka med sin cykel. Här finns också garage som nås direkt via hissen i trapphuset.
Föreningen innehar bergvärme vilket kommer ha en stor positiv inverkan på föreningens ekonomi. Brf Vingården har även friköpt tomt!

Beckombergaområdet har vuxit fram under de senaste åren och står nu helt färdigställt. De som bor här uppskattar området tack vare dess varierande arkitektur, härliga grönområden och lugna puls. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik med öppettider 07-23 alla dagar i veckan. På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro. Goda kommunikationer med busshållplats 150 meter från dörren som tar er vidare till Brommaplan på ca 5-7 minuter. I området finns även buss mot Vällingby C och ca 15 minuters promenad till tunnelbanans gröna linje. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk och Mälaren.

Boka in dig på en visningstid redan nu för att säkra din plats, samt hör gärna av dig till mig om du har några frågor. Vi hörs!
Med vänliga hälsningar,
Linnea Ragnevad, 0709488899
Svenska Mäklarhuset Bromma

Visa mer
COVID-19
Slutpris

8 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.